Mivel próbálkoznátok? Éjszaka-puki-ébredés.
4 hónapos kisfiam állandóan ébred éjszaka,feszíti a puki, ilyenkor elkezd rúgkapálni,kalimpálni és minél jobban csinálja annál jobban nem jön ki. Próbáltam már,hogy kivárok,de akkor teljesen felébred,ordítás és hosszú idő,míg visszaalszik. Próbáltam tornáztatni,de félálomban nagyon megijed tőle és ismét ordítás. Eddig a legjobb megoldás az,hogyha kalimpál,akkor cicire teszem,közben ellazul,és simán kijön a puki,majd alszik tovább ...és én is :-)
...de az utóbbi két napban már volt,hogy csak 1,5 óra telt el két ilyen műsor között. Nem zavar,ha éjjel eszik,nem várom el,hogy átaludja az éjszakát,csak így már kezdek nagyon fáradt lenni...
...valakinek hasonló tapasztalat,esetleg jó ötlet...?
...azt ne mondjátok,hogy hagyjam sírni,mert éjjel szeretem,ha a férjem és a szomszédok tudnak aludni. :-)
Kedves "3.válaszoló"!!!...de jó,hogy elolvastad!!! ...igazából azért emeltem ki a kérdést,mert nem tudtam neked privát e-mailt küldeni. Hátha beválna nálunk és nálatok is ez a homeós bogyó. Nekem még nem sikerült beszerezni,de hétfőre ígérték,hogy meghozatják a gyógyszertárba. Már nagyon várom!
További boldog babázást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!