Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mér nem akar használni gumit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mér nem akar használni gumit?

Figyelt kérdés

Le akarok feküdni a barátommal, sokat beszélgettünk erről a témáról, de ő azt mondta,hogy utálja az óvszereket, mert nem olyan jó azzal a sex, és hogy szorítja, kényelmetlen. De viszont én nem szeretnék szedni fogamzásgatlót, mert hallottam, hogy eléggé megváltoztatja az immunrendszert, vannak rossz hatásai, ráadásul nem is véd meg a nemi betegségektől...

A barátom már sokkal tapasztaltabb, és azt mondta, hogy a legtöbbször óvszer nélkül csinálta, és sohasem volt balesete miatta. De én mondtam, hogy azért én mégis félek óvszer nélkül, és akkor azt mondta, h értem használni fog :D DE ez olyan rossz, mert látom h nehezére esik....kérlek mondjátok, a gumi tényleg olyan rossz?

2010. febr. 2. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
100%
haggyátok már abba. :S ez a fiu nem akarja megérteni, h vannak még értelmes emberek, akik félnek a nemi betegségektől. ha neki többet ér az, h ne csorbuljon az élvezet, mint h egészséges maradjon, és ne maradjon egy életre szóló " emléke ", akkor csak csinalja, ahogy akarja.
2010. febr. 4. 20:44
 52/76 A kérdező kommentje:

köszönöm azoknak, akik tanácsokat vagy véleményt mondtak :)

de kérlek, hogy ne veszekedjetek a kérdésemen :D

jobb lenne ha senki sem cáfolná meg a másik véleményét, én csak azt szerettem volna, ha mindenki saját véleményt és tapasztalatot mondd...

2010. febr. 4. 21:06
 53/76 anonim ***** válasza:
100%
ok, kérdező, akkor h döntöttél? azt kérem csak tőled, h óvszer nélkül ne csinald. :S nem biztonsagos.
2010. febr. 4. 21:20
 54/76 A kérdező kommentje:

megbeszéltem a barátommal, és eldöntöttük, hogy egy ideig legalább, óvszert használunk, utána majd lehet rátérek a tabikra. :)

máskülönben 17 éves leszek 2 hónap múlva :D

2010. febr. 4. 21:27
 55/76 anonim ***** válasza:
a kérdezőnek még annyit, h ha használtok óvszert, akkor ne engedd meg, h " csak kicsit " berakja ovszer nelkul. mert attol is lehetsz terhes. legy okos, es ne felelőtlen. sajnálnálak, ha abortuszra kellene menned ilyen fiatalon. :S
2010. febr. 4. 21:45
 56/76 anonim ***** válasza:
Arra írtam, hogy Te sem értetted meg miről beszéltem, és nem azt mondtam, hogy nem kell gumi :)
2010. febr. 4. 21:49
 57/76 anonim ***** válasza:
100%
nem, nem értek egyet. ti pasik mindig szenvedtek, mi meg bizzuk a véletlenre, h " majd időben kiveszi "?? aztan meg, ha teherbeesik a lany, akkor áá, ti eltuntok, ti ott se voltatok. :S
2010. febr. 4. 21:51
 58/76 anonim ***** válasza:
Ne haragudj te hülye vagy, mi egy oldalon állunk! :D
2010. febr. 4. 21:56
 59/76 anonim ***** válasza:
nem igaz. én a másik oldalon állok :) nálam is alap lenne 1 uj kapcs. ban, h huzzon gumit a pasi. nem tudom, én nem merek csak ugy lefekudni vkivel. hááát, hiába.. a mai 15 éves k.rvák a trendi csajok :)
2010. febr. 4. 21:58
 60/76 anonim ***** válasza:
Figyelj én oldalakon keresztül pontosan erről beszélek, lapozz már vissza ;)
2010. febr. 4. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!