Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mér nem akar használni gumit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mér nem akar használni gumit?

Figyelt kérdés

Le akarok feküdni a barátommal, sokat beszélgettünk erről a témáról, de ő azt mondta,hogy utálja az óvszereket, mert nem olyan jó azzal a sex, és hogy szorítja, kényelmetlen. De viszont én nem szeretnék szedni fogamzásgatlót, mert hallottam, hogy eléggé megváltoztatja az immunrendszert, vannak rossz hatásai, ráadásul nem is véd meg a nemi betegségektől...

A barátom már sokkal tapasztaltabb, és azt mondta, hogy a legtöbbször óvszer nélkül csinálta, és sohasem volt balesete miatta. De én mondtam, hogy azért én mégis félek óvszer nélkül, és akkor azt mondta, h értem használni fog :D DE ez olyan rossz, mert látom h nehezére esik....kérlek mondjátok, a gumi tényleg olyan rossz?

2010. febr. 2. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
97%
nem rossz azért az a gumi,de egy jó nagy pofon után lehet megértené a kistökös!
2010. febr. 2. 10:51
 2/76 anonim ***** válasza:
100%

Valóban más gumival, de egyáltalán nem kibírhatatlan:)

Hozzá lehet szokni.

Ez minimum, hogy érted megtegye. Ne viccelj már!

2010. febr. 2. 10:51
 3/76 anonim ***** válasza:
100%

Mindig olyan történik ami még nem volt... a nagyon tapasztalt barátod majd koppan egyszer ha úgy szorja a magját mint a réti pitypang.

Amúgy meg ha nagyon tapasztalt úgyis csomó nője volt már és gumi nélkül... hát nem tapasztalt hanem felelőtlen inkább, ne menj bele gumi nélkül! F/27

2010. febr. 2. 10:53
 4/76 anonim ***** válasza:
14%
hát nézd gyöngyöm (: a Gumi nem rossz. a Férfinak olyan érzés, mindha te zokniba lábat mosnál :) vannak más védekezési módszerek:) Hüvelysapi azaz a pesszárium, esemény utáni tabletta. ezek többé kevésbé drágábbak mint egyegy óvszer. árából itélve /én nemtudom, csak tippelek/ Huzamosabb ideig használható.a iylen megoldást választaná;Olvasd el mindenesetbe a tájékoztatót! azt tudnod kell, hogy egyik cucc sem jelent 100% védelmet. AZ ESETEK 98% vizint IGEN! az a 2% nagyon kicsi, ha betartasz mindent nem eshetsz teherbe. ami a Fogamzásgátlót illeti: Nem változtatja az immunitást, nem fogsz tőle szőrösödni, ezek már nem olyan nagy hormon tartalmú tabletták. csak a Havi vérzésed nem 15. körül jön meg, hanem hónap elején. 3-4 e körül. Remélem tudtam segiteni. Drukolok! --Chocky--
2010. febr. 2. 10:54
 5/76 anonim ***** válasza:
93%

Nem, csak ő a finnyás. Még jó, hogy érted hajlandó rá, ez a legkevesebb, különben eléggé negatív bizonyítványt állítana ki magáról. Egyáltalán nem szorít és nincsen vele semmi gond, csak meg kell találni a megfelelő fajtát. Nem tudom, milyennel próbálkozott eddig, de nekünk pl. a lila Masculan mindig is remekül bejött.

Alapszabály: ha fiú bármilyen ürüggyel is rinyál óvszer miatt, valójában csak lusta/finnyás/miegyéb, nem kell vele törődni. :)

2010. febr. 2. 10:57
 6/76 anonim ***** válasza:
100%

Ez mind szép és jó amiket itt valaki felsorolt...de milyen pali az akire gumit úgy kell könyörögni....A BETEGSÉGEK LEHETŐSÉGE MIATT GUMIT-GUMIT-GUMIT!

Más a fogamzásgátlás és más a nemibetegségek lehetősége elleni védekezés.

2010. febr. 2. 11:01
 7/76 anonim ***** válasza:
19%
nem tudom.
2010. febr. 2. 11:01
 8/76 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a tanácsot :)

igaz...ennyit megtehet értem ha szeret

azt mondta, h nincs semmilyen nemi betegsége, de sosem lehet tudni...

2010. febr. 2. 11:03
 9/76 anonim ***** válasza:
100%
egy kiskölyök biztos kényelmesebb neki... idióta srác.
2010. febr. 2. 11:05
 10/76 anonim ***** válasza:
100%

Így van sosem lehet tudni...

Vigyázz magadra:)

2010. febr. 2. 11:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!