Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mér nem akar használni gumit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mér nem akar használni gumit?

Figyelt kérdés

Le akarok feküdni a barátommal, sokat beszélgettünk erről a témáról, de ő azt mondta,hogy utálja az óvszereket, mert nem olyan jó azzal a sex, és hogy szorítja, kényelmetlen. De viszont én nem szeretnék szedni fogamzásgatlót, mert hallottam, hogy eléggé megváltoztatja az immunrendszert, vannak rossz hatásai, ráadásul nem is véd meg a nemi betegségektől...

A barátom már sokkal tapasztaltabb, és azt mondta, hogy a legtöbbször óvszer nélkül csinálta, és sohasem volt balesete miatta. De én mondtam, hogy azért én mégis félek óvszer nélkül, és akkor azt mondta, h értem használni fog :D DE ez olyan rossz, mert látom h nehezére esik....kérlek mondjátok, a gumi tényleg olyan rossz?

2010. febr. 2. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
28%
hiába pontoztok le a gumi akkoris csorbítja az élvezet, kár h nem látjátok be, ti nagyon okos kislányok...:D
2010. febr. 2. 17:15
 22/76 anonim ***** válasza:
jó, akkor te csak bizd a véletlenre. ugy latszik, nem tudod élvezni a dolgokat :)) gumival is lehet jó.
2010. febr. 2. 17:23
 23/76 anonim ***** válasza:
56%

nembízom a véletlenre, foggátlót szedek....

a gumi még nekemis csorbította az élvezete, pedig lány vagyok.

2010. febr. 2. 17:28
 24/76 anonim ***** válasza:
ja, ok. akkor szedj fogamzasgatlot. én is azt szedek, de azért ahhoz kell egy nagy adag bizalom, meg h régóta ismerd a pasit. ez gondolom, megvan nálatok. de pl. nekem gumival se rossz, sokszor nem dörzsöl ugy ki, mint nelkule, mert van rajta sikosito, a tabi pedig kiszárit ott lent, de én csak a gumiban nem biznék. de ha a kérdező pasija rá akarja erőltetni a gumi nélküli szexet, akkor abba egyértelműen nem szabad belemenni. :S
2010. febr. 2. 17:33
 25/76 anonim ***** válasza:
51%

tudom, szerintem sem szabad belemenni a gumi nélküli szexbe.

éncsak kijelentettem h a gumi igenis csorbítja az élvezeteket, de lepontoztak a rákba, gondolom azok, akik gumival szexelnek, mert azthiszik h a foggátlótól megfognak halni, és egyetlen esélyük a gumi maradt, kényszerből.

no mindegy is...kezdetben persze használjanak gumit, utána átlehet állni a foggátlóra. énmár 4éve élek kapcsolatban, ugyanazzal a párral.

24L

2010. febr. 2. 17:44
 26/76 anonim ***** válasza:

"nem rossz azért az a gumi,de egy jó nagy pofon után lehet megértené a kistökös!"

te férfi barát, minden esetre fajin csaj lehetsz, ezt komolyan mondom :P :) szeretősek az ilyen csajok :)

2010. febr. 2. 18:20
 27/76 anonim ***** válasza:

13:10-es vok,a 14:12-esnek üzenem hogy nem úgy használom a spermicidet hogy belém megy!! Nem tudsz olvasni? Kizárólag megszakitáásal EGYÜTT. 8 éve szexelek.

Az a kedves orvos meg nyilván azért mondja hogy a gumi mellett csak a tabi a jó,mert nem is tudnak nem gyógyszerben gondolkozni,illetve kap szép kis jutalékot minden egyes recept után...ne mondja nekem senki hogy egészséges mindennap hormonnal bombáznunk magunkat...:S

2010. febr. 2. 19:42
 28/76 anonim ***** válasza:
nem érdekel, h mit hasznalsz. vannak itt is pharmatex mellett készült babák.
2010. febr. 2. 20:11
 29/76 anonim ***** válasza:
19:42-es vagyok: azok a babák nyilván azért "készültek",mert szappant használtak elötte és belé is ment el a pasi.Így ne csodálkozzanak. Bocsi h az elöbb kifakadtam csak nem birom mikor az általam használt módszert fikázzák,ami nem mellesleg működik is.Akinek nem,az nem jól használja.
2010. febr. 2. 20:41
 30/76 anonim ***** válasza:
100%
könnyű azt mondani, h akinek nem jön be, az rosszul hasznalja. elég nagy a hibaszázaléka :S
2010. febr. 2. 22:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!