Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellé szoktatok gumit is használni, vagy anélkül is biztonságosnak érzitek?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 23:52
1/13 anonim válasza:
Felesleges a gumi.Hacsak nem alkalmi kapcsolat.Mert akkor kell a betegségek elleni védelemhez.
2/13 A kérdező kommentje:
nem alkalmi.
és engeditek azt is, hogy elmenjen bennetek?
2009. aug. 30. 00:00
3/13 anonim válasza:
Nem használunk gumit, azért szedek tabit hogy ne kelljen, mert nem jó. És megengedem a pasimnak, hogy elmenjen bennem.
4/13 anonim válasza:
keves ideig szedtem (fel ev) a mellekhatasok miatt. de azalatt telejsen nyugodt voltam, nem hasznaltunk semmilyen mas vedekezest es bennem ment el. :) alkalmi kapcsolataink nem voltak, es mind2en egymasnak az elsok voltunk szoval a betegsegek nagyjabol kilove.
5/13 anonim válasza:
Nem, mert fölösleges!A tabletta rendesen véd, ha normálisan szeded és nem össze-vissza! És pont az a lényege, hogy elmehessen a barátod benned, nem kell kikapni, meg ha gumiztok, akkor ha ő elmegy azonnal ki kell vennie, mert ha elernyed a pénisze lecsúszhat az óvszer! Azért anyagilag sem kifizetődő, mert egy tabletta 3 hónapra 6-7000 Ft (a jobbak), és még ez mellé gumi (3 db-os csomag 6-700 Ft -ért), Tiszta anyagi csődbe lennénk!
6/13 anonim válasza:
gumira allergiás vagyok...
imádom érezni amikor elmegy bennem,és még bennemvan utána is kicsit...
minek ezt elrontani gumival...azért van a gyogyszer hogy lehessen gumi nélkül...
7/13 anonim válasza:
mi használunk, mert a párom fél tőle h fogamzásgátló mellett is teherbeesik.. én meg szeretem, és ha ő ugy nyugodt, akk felhúzok egy gumit.. (bár még néha ígyis parázik a hónap végén, és ált emiatt késik a menstruációja...
8/13 anonim válasza:
mi még használunk, de csak mert most kezdtem szedni. de jó lenne már gumi nélkül...kiváncsi vagyok milyen lehet ;) csak lennék már túl az első levélen...
9/13 anonim válasza:
Mi szoktunk. Elején gumi nélkül, aztán a végére felhúzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!