Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlatos védekezni a bőr alá helyezendő kis rudacskáról, ami fogamzásgátlóként funkcionál 3 évig?
Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 10:05
1/7 A kérdező kommentje:
*rudacskáVAL bocsi
2010. jan. 31. 10:06
2/7 anonim válasza:
Ilyet még nem hallottam. De szerintem ennél is úgy van mint a többi tabinál. Jó az első hónapban védekezni.
3/7 anonim válasza:
Énis gondolkodtam rajtan, de megnéztem youtube-on egy pár videót róla és inkább maradok a gyógyszernél.. Egyébként azt hallottam róla, h jó, hatásos de nem bírom a szikét, sem a vért!
4/7 anonim válasza:
Ehhez nem kell se szike, se vér - egyszerüen egy injekcióstü-szerüvel "beoltják" a bör alá.
De sokakanak problámája van vele, mert sokkal erösebben hat, mint a tabletta, és ha nem birja valaki, akkor kidobta a sok pénzt.
De ha valaki ezzel védekezik, akkor az elsö isötöl eltekintve (amikor még nincs elég hormon a zservezetben), nem kell mellette más módon védekezni, mert sokkal biztosabb, mint a többi hormonális módszer.
5/7 anonim válasza:
Amikor ki kell venni akkor bizony kell szike, és ott vér is van és ezzel engem a világból ki lehet kergetni, mégha pár mm-es a vágás is. Valóban okozhat vérzészavarokat, mert nem tudni hogy szívódik fel, akárcsak az injekciónál.
6/7 anonim válasza:
A védekezésnek az a lényege, hogy nem kell mellette védekezni... Most gondold el, valaki tablettát szed, gumit használ, előtte kiveszi, plusz utána bevesz egy esemény utánit, de aztán elmegy csinálni egy tesztet...
7/7 anonim válasza:
ezt hívják implantátumnak és ugyanúgy hormonnal hat mint a tabletta. orvost kérdezz erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!