Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég biztonságos? Olyanok írjanak akik Cypromixet szednek, fogamzásgátlóként. A kérdés lent
Figyelt kérdés
A harmadik levélnél járok. A nőgyógyászom kimondottan fogamzásgátlás céljából írta fel, bár olvastam én is, hogy elsősorban nem erre való. Tapasztalatokat írjatok légyszi, hogy ti védekeztek e még mással is mellette, vagy hogy történt e már valakinek esetleg terhesség a gyógyszer mellett. Kicsit félek, mert mi nem védekezünk mással...Köszönöm előre is.2009. okt. 25. 20:16
1/8 anonim válasza:
ugyanolyan biztonságos mint bármelyik másik és nem kell mellé gumi, ha már orrbanyomod a szervezeted a hormonnal, fölösleges.
2/8 anonim válasza:
A gyógyszert elsősorban a problémás bőrű nőknek írják, mivel antiandrogén hatású a hatóanyaga. Elsősorban aknés jellegű problémákra jó. Viszont azt tudni kell róla, hogy a legmagasabb a trombózist okozó hatása, de ha a trombózis az első 12 hónapban nem fordul elő, a későbbiekben nagyon ritkán fordul elő. Nem riogatni akarlak viszonylag ritka ez a mellékhatása.
3/8 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, remélem nem fog előjönni ez a hatás a későbbiekben sem..Erős görcseim voltak, ezért írta ezt fel az orvos (elvileg). Viszont a családomban előfordult trombózis...Most már ettől is parázhatok :D
Ti szeditek amúgy ezt a gyógyszert?
2009. okt. 25. 20:36
4/8 anonim válasza:
Remélem elmondtad a dokinak hogy volt a családba trombózis.Én szedtem azért mert szedtem pattanástalanítót és a bőrgyógyász iratta fel nehogy terhes legyek mert a pattanástalanítónak erős magzatkárosító hatása van.Meg ugye ez is problémás bőrre van kitalálva.Szóval igen véd.
5/8 anonim válasza:
Nos én írtam az előbb is, fel se írhatta volna az orvos, ha anyukádnak, vagy apukádnak volt trombózisa, mivel hajlamod neked is lehet. Ha nem nekik volt, akkor mindegy. Viszont már szeded, úgyhogy szerintem ne parázz ezen. Mellette más nem kell.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért féltem ennyire, mert itt néztem utána ennek a gyógyszernek és elég sok olyan válasz volt, hogy emellett simán teherbe lehet esni, hülye az az orvos aki ezt írja fel....Persze sokan tudás és tapasztalat nélkül írnak erre az oldalra...
2009. okt. 25. 20:44
7/8 anonim válasza:
mondtad az orvosodnak h volt a családban trombózis? ha nem az nagy hiba volt...ajánlom menj vissza és közöld ezt az orvossal minél hamarabb
8/8 A kérdező kommentje:
Nem, nem mondtam, de a héten megyek hozzá. Igazából vért sem vett, alig vizsgált meg, 1-2 kérdést feltett... Nagymamámnak volt trombózisa, viszont ő elég rendesen dohányzott.
Remélem nem lesz gondom..
2009. okt. 25. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!