Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire biztonságos csak Pharmatex-et alkalmazni fogamzásgátlóként? És melyik Pharmatex termék a legkényelmesebb?
Fél évig védekeztünk Pharmatex-el a párommal, semmi gond nem volt. Belém is élvezett, persze peteérés körül azért a megszakításos módszert alkalmaztuk!
A termékek közül először a kúpot próbáltuk ki: nekünk nem jött be, nagyon "folytam" tőle, túl erős szaga volt; ráadásul 10 percet kellett várni felhelyezés után, hogy elolvadjon, és hasson is!
Később átváltottunk a krém verzióra, azzal viszont semmi gondunk nem volt, szagtalan volt, felhelyezés után azonnal 10 órán keresztül hatott!
Szóval én a krémet ajánlom!!!
Sziasztok!
Én is használtam a pharmatex kúpot párszor, és egyszer csak elmaradt a mensim... Hát sajnos teherbe estem. De valamelyest az én hibám is volt, mert kicsit szétolvadt a zsebemben mire a felhelyezésre került sor, és pont a peteérés környékén történt ez a baleset. Viszont utána a védőnő közölte hogy képzeljem el azt a rengeteg spermát és ezt a kúpot...elég ha csak 1-2 szabadul ki az útjából és máris van esélye a beágyazódásnak..
Tehát TAPASZTALATBÓL a tanácsom, ha nem tudjátok teljes egészében felhelyezni, vagy éppen peteérés időszaka van (ciklus közepe) akkor használjatok gumit!! Remélem segítettem és más nem esik ebbe a hibába. Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!