Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyire biztonságos csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire biztonságos csak Pharmatex-et alkalmazni fogamzásgátlóként? És melyik Pharmatex termék a legkényelmesebb?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom közölte velem,hogy 1 évre abba kellene hagynom a 8 éve jól bevált Mercilon szedését,ha szeretnék a jövőben gyerekeket.Most új fogamzásgátlási módszer után kell néznünk a párommal.Mivel az elmúlt években nem használtunk gumit,ezután sem szeretnénk,de spirált sem alkalmazhatok,mert nem szűltem még.Azt javasolta a nőgyógyász,hogy Pharmatex termékeket használjak,de nem tudom,mennyire biztonságosak a Mercilonhoz képest,főleg,hogy fogalmam sincs,mennyire fog felborulni a hormonháztartásom ennyi év gyógyszerezés után.
2008. júl. 24. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Az interneten mindenhol azt irják, hogy a pharmatex biztonságos. Nekem annak idején a nőgyógyászom ajánlotta, fél évig használtuk csak úgy magában, nem lett belőle semmi baj. Szerintem a kúp jobb, mint a tabletta, de ezt majd kitapasztaljátok. Azt azért hozzá kell tennem, hogy fél év után átkerültem egy másik nőgyógyászhoz, aki azt mondta nem ajánlja, hogy ezt használjuk. Az interneten is elég sok fórumban olvasni, hogy valaki pharmatex mellett esett teherbe! Szerintem amikor peteérésed van, kombináljátok valamivel pl óvszer, megszakitás...
2008. júl. 24. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha odafigyeltek akkor nem történhet baj. Ki kell számolni az ovuláció napját (www.ciklus.hu) és elötte utánna 2-2nappal ne a pharmatexet használjátok, hanem gumit, vagy ha azt nem akkor megszakítva pharmatexszel. Én a krémet próbűltam és bevállt. Állítólag a tabletta nagyon irrigál, a kúp pedig nagyon habzik és túlzottan sikosít, de ki kell őket próbálni melyik fog bevállni.
2008. júl. 24. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Fél évig védekeztünk Pharmatex-el a párommal, semmi gond nem volt. Belém is élvezett, persze peteérés körül azért a megszakításos módszert alkalmaztuk!

A termékek közül először a kúpot próbáltuk ki: nekünk nem jött be, nagyon "folytam" tőle, túl erős szaga volt; ráadásul 10 percet kellett várni felhelyezés után, hogy elolvadjon, és hasson is!

Később átváltottunk a krém verzióra, azzal viszont semmi gondunk nem volt, szagtalan volt, felhelyezés után azonnal 10 órán keresztül hatott!

Szóval én a krémet ajánlom!!!

2008. júl. 24. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a tablettát használtam, nagyon pontos volt a ciklusom így csak a peteérés napjain kellett használnom, nem lettem mellette terhes
2008. júl. 24. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is használtam a pharmatex kúpot párszor, és egyszer csak elmaradt a mensim... Hát sajnos teherbe estem. De valamelyest az én hibám is volt, mert kicsit szétolvadt a zsebemben mire a felhelyezésre került sor, és pont a peteérés környékén történt ez a baleset. Viszont utána a védőnő közölte hogy képzeljem el azt a rengeteg spermát és ezt a kúpot...elég ha csak 1-2 szabadul ki az útjából és máris van esélye a beágyazódásnak..

Tehát TAPASZTALATBÓL a tanácsom, ha nem tudjátok teljes egészében felhelyezni, vagy éppen peteérés időszaka van (ciklus közepe) akkor használjatok gumit!! Remélem segítettem és más nem esik ebbe a hibába. Sziasztok

2009. aug. 20. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!