Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbizhato a Diane35 fogamzasgatlokent?
1,5éve szedem, semmi mást nem használunk mellette és nem lettem terhes. A nővérem 10éve szedi és nem lett terhes.
Ugyanolyan fogamzásgátló mint a többi. Ha nem bízol benne akkor ne szedj semmilyet! Mert abból csak a nyűg lesz,hogy úristen: belémélvezett akkor most terhes vagyok-e?
A fogamzágátló arra való hogy belédélvezhessen a párod, nem kell kínozni vele hogy még akkorse, nem tesz jó egy kapcsolatnak.
Soha nem vagyok képes megérteni, hogy melyik hentes nődoki képes felírni ezt 1, 5, 10 évekre is nőknek, amikor 6 hónapnál tovább tilos lenne szedni...
Aztán meg az abbahagyás után, amikor cseszik újra elindulni a peteérés, meg össze-vissza jön meg (ha megjön egyáltalán utána magától...), akkor megy a rohangászás ide-oda...
Ennyire nem érdekel a saját egészségetek? Most komolyan...
"A nővérem 10éve szedi és nem lett terhes. "
Ha már 10 éve szedi, akkor lehet, hogy a büdös életbe nem is lesz gyereke, mert olyan szinten leállítja a peteérését.
Fél-1 évnél tovább NEM lehet szedni, mert ciklusproblémákat okoz!!!!!
Kérdező: Ugyanannyira megbízható, mint a többi. Sőt, mivel magasabb hormontartalmú, mint az összes többi, ezért még nagyobb eséllyel véd. Nem kell mellé kiegészítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!