Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit kell tennem, ha a 7 napos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennem, ha a 7 napos tabiszünet alatt nem jön meg a menszeszem? Tovább szedjem a tabit? Vagy várjam meg míg megjön? (terhesség kizárva)

Figyelt kérdés
2008. aug. 11. 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A 7 napos szünetben mindenképpen meg kell jönnie. Én azt hallottam, hogy ha nem jön meg, akkor nem szabad tovább szedni a tabit... ha nem jön meg, akkor a szünetre rákövetkező nap mindenképpen menj el dokihoz. Ha ő azt mondja, hogy nincs semmi bajod és szedheted tovább a tabit, akkor tégy úgy. De szeritem ne halogasd ilyen esetben a dokit, mert lehet, hogy azzal csak magadnak teszel rosszat.
2008. aug. 11. 21:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom milyen tabit szedsz, de olvasd el a tájékoztatóját hogy van-e erről benne valami. Én belarát szedek és azon az van, hogy megeshet néha hogy kimarad a vérzés a szünetben és lehet folytatni a következő levéllel (persze ha a terhességet kizártad). Ha a következő szünetben is kimarad akkor kell felfüggeszteni a szedést és orvoshoz fordulni.
2008. aug. 11. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!