Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi lehet a terhesség esélye, ezekkel a körülményekkel?
Figyelt kérdés
A barátommal a menstruációm 2. napján voltam együtt, védekeztünk, de kiszakadt a gumi. Megpróbáltam magam "kimosni". Pár órával később láttam, hogy a tampon felszívott belőle rendesen. Olvastam, hogy menstruációkor kicsi a terhesség esélye, de ugyebár semmi sem lehetetlen. Volt már valaki aki így maradt terhes?2011. nov. 21. 16:44
1/7 anonim válasza:
az igazság hogy így is esélyes... de pontosan mit szívott fel a tampon? :O
2/7 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint sperma. A tampon nem volt annyira véres, nagyrészt maradt fehér, de éreztem, hogy nedves, mert amikor becsomagoltam wc papírba, az átázott.
2011. nov. 21. 16:50
4/7 anonim válasza:
nagyon kicsi az esélye... én 10szer élveztem bele a barátnömbe amikor megvolt neki és egyszer sem mosta ki. de azért érdemes egy tesztet csinálni 3 hét mulva :)
5/7 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de én 16-éves létemre tudom, hogy hiába mosom ki a hüvelyem, mert 2-3 percel az ovuláció után vákumhatás jön létre hogy a spermium folytathassa az útját, ezért persze jó ha megmosakodsz, de szinte hatástalan. Szerintem nem sok a terhesség esélye, de azért pár hét múlva csinálj egy tesztet a saját megnyugtatásod érdekében! Drukkolok, hogy negatív legyen:)
6/7 anonim válasza:
A zuhannyal pl. általában sikerül még magasabbra nyomni a spermiumokat. Amúgy nincs rá sok esély.
7/7 A kérdező kommentje:
18:45 pont ezért nem írtam a korom, de amúgy 17 vagyok, véleményem szerint eléggé felvilágosult, bár ezt tényleg nem tudtam. Világ életemben kényes voltam a védekezésre, de most ez nagyon földhöz vágott, hogy becsúszott egy ilyen "hiba".
Az összes választ köszönöm, mindegyik hasznos.:)
2011. nov. 22. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!