Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a barátnőmet hogy szedjen fog. Gátlót?
Sziasztok!
Azlenne a krédésem, hogy szerintetek hogyan mondjam meg a barátnőmnek hogy szedjen fog. gátlót?
Nincs semmi allergiánk, meg semmi ilyesmi, semmi nem kényszerít rá hogy a védekezés ezen módját válasszuk. Jó persze jólenne, de félek hátha valami baja lenne tőle vagy ilyesmi, bár ahogy olvasgatok róla egyre jobban ugy látom nem lenne semmi komoly baja. Szóval a lényeg hogy gumival védekezünk és Ő mindíg kezdeményezi hogy az elején egy kicsit gumi nélkül... de én félek.. nemakarom hogy baj legyen, ezért lenne jobb a fog. gátló. Nemtudom hogy mondjam neki... mert olyankor eléggé erőszakos.. mindenképp akarja gumi nélkül.
19/F
Nagyon jó, hogy felelősségteljesen gondolkodsz! Világosítsd fel a barátnődet, hogy így nagyobb az esély, hogy nem használtok néha az elején óvszert! Mutasd meg neki
a mellette szóló érveket, stb.
Nekem is a barátom kezdeményezte, hogy inkább szedjek gyógyszert:)
"Nincs semmi allergiánk, meg semmi ilyesmi, semmi nem kényszerít rá hogy a védekezés ezen módját válasszuk."
Honnan tudod, hogy a csaj APC-je nem pozitív?? Én pl. emiatt nem szedhetek fog. gátlót! Persze ehhez vérvétel kell, h kiderüljön. Nyugodtan mondd meg neki! Aztán ő eldönti, h akarja-e vagy sem. 22/L
Mondd el neki ezt amit leírtál. Teljesen korrekt, jó felfogásmód. Nem kell egyből szentírásnak vennie hogy szedni fog tablettát, elsőnek menjen el nőgyógyászhoz, vérvételre, stb.. ott minden kiderül, a doki elmondja az előnyöket hátrányokat. Nem mellesleg már minden féle fog.gátlóról vannak fórumok a neten.
:)
Köszönöm a válaszok!
Lassan 18 lesz de nemigazán akar elmenni nőgyógyászhoz:S Pedig a családtagok is mondják neki.
20.35ös vagyok.
Én is nemsoká töltöm a 18at, novemberben voltam elsőnek nőgyógyon, pedig eléggé szégyellős típus vagyok. De a vizsgálat rövid, és ha egy igazán jó orvost találtok,akkor még kellemetlen sem lesz.
Ha debreceniek vagytok még nevet is tudok mondani kihez forduljatok.
Üdv:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!