Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyugtassam meg a barátnőmet?
szűz volt... már nem... konkrétan 3x tettem be a lehető leglassabban legfinomabban de azt mondta nagyon fáj úgyhogy abbahagytuk...
gumi nem volt elsülés sem...
történt ez nemmondom meg mikor
aztán most késik neki és parázik... ja és előnedvem nekem alig van az is addigra már megjárta a száját és annyi maradt rajta a szerszámomon amennyi a nyála...
tehát hímivarsejt odajuthatott a lágyékához kb 3-4 db be a hüvelybe pedig legalább... nulla...
ezt előadtam neki is de mégis ideges... a kérdés pedig még mindig fent van...
héjj-héjj-héjj nyugalom én biztos vagyok benne hogy NEM terhes
nem az a kérdésem hogy terhes-e hanem hogy HOGY NYUGTASSAM MEG
na ne idegesítsetek, minimális előváladékom van...
az is megjárta a száját azért írtam 3-4 darabot
b+ te sík hülye vagy
(lehet lepontozni)
Nem az a lényeg, hogy mennyi előváladékod van. Az előváladékban eredetileg nincs sperma, csak ha előtte elmentél és ott maradt a húgycsövedbe egy kevés. De ha előtte nem mentél el aznap, akkor tuti, hogy nem volt az előváladékodban spermium. Az előváladékot a péniszedben található mirigyek termelik. Itt van, ha nem hiszitek el:
Ha ezt elmondod a barátnődnek meg fog nyugodni. :) És azt is mondd el neki, hogy az idegeskedéstől is késhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!