Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy nyugtassam meg a barátnőmet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nyugtassam meg a barátnőmet?

Figyelt kérdés

szűz volt... már nem... konkrétan 3x tettem be a lehető leglassabban legfinomabban de azt mondta nagyon fáj úgyhogy abbahagytuk...

gumi nem volt elsülés sem...

történt ez nemmondom meg mikor

aztán most késik neki és parázik... ja és előnedvem nekem alig van az is addigra már megjárta a száját és annyi maradt rajta a szerszámomon amennyi a nyála...

tehát hímivarsejt odajuthatott a lágyékához kb 3-4 db be a hüvelybe pedig legalább... nulla...

ezt előadtam neki is de mégis ideges... a kérdés pedig még mindig fent van...

2009. szept. 28. 21:31
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

na akkor szerintem vitatkozzunk? hogy is került a húgycsövembe a sperma attól hogy erekcióm lett?

ejakuláció NEM volt...

2009. szept. 28. 21:59
 12/23 A kérdező kommentje:
-?+!
2009. szept. 28. 21:59
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Ha nincs ejakuláció akkor nincs sperma a húgycsőben, ne riasztgassatok minden fiatalt!!! De persze vigyázni kell mindig!!!
2009. szept. 28. 22:04
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
basszus az előváladék nem attól tartalmaz spermiumokat hogy előtte ejakulált a pasi, az benne maradt a húgycsövében és azt kimossa onnan, hanem maga a váladék tartalmazza:D de tudod mit nem vitatkozom ezen te tudod mit csinálsz de szerintem még ha nincs is sok esély a terhességre jobb félni mint megijedni és igenis szégyelld magad hogy a barátnődet ilyen helyzetbe hoztad(mondjuk ő se lehet nagy IQ harcos ha hagyta) szóval inkább tanulj meg védekezni mint hogy itt bizonygatod hogy értessz a témához a 3-4 darab spermiumoddal, úgy hogy berakod a szűz nődnek óvszer nélkül... jah és olvasgass csak mire képes pár csepp előváladék ami igenis ott lehet a húgycsőben és nem fogod észrevenni ha elcsöppen a csajban(tehát megszakítás): http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
2009. szept. 28. 22:05
 15/23 A kérdező kommentje:
most már idegesít... 3-4 darabot úgy gondoltam hogy elenyésző mennyiségű... de persze mindig muszáj valamibe belekötni...
2009. szept. 28. 22:11
 16/23 anonim ***** válasza:

22:05!!!!!

Tudod, hogy mi termeli az előváladékot??? Szerintem nem mert akkor nem beszélnél ekkora hülyeségeket!!! Az előváladékot a pénisz falában található mirigyek termelik és spermium nélkül!!! :D A spermium a mellékheréből jön és útközben keveredik össze az ondóval!!! A péniszed nem termel spermiumot vagy a Tied igen??? Tehát, ha a húgycsőben előtte nem volt spermium, akkor az előváladékban se lesz!!!

2009. szept. 28. 22:26
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

azt kérdezted hogy nyugtasd meg a barátnődet, azt irtam VEGYÉL EGY TESZTET NEKI. ezen mit nem lehet érteni? eddig nyugtatgattad szóval, segitett? nem. nem csodálom. vegyetek gy tesztet, nem akkora összeg. lehet dm-ben is kapni, tescoban, stb, nem kell a patikában kérni, ah ez ciki lenne... ettől megnyugszik, mástól nem nagyon fog én úgy tippelem. vigyázz rá, annyit megérdemelne, ha már rád bizta magát...

második voltam

2009. szept. 28. 22:55
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
3-4, de azt remélem tudod h a terhességhez egy is elég?????????????? amugy sztem nem nyugtathatod meg sehogy, max. ugy h maskor nem csinaltok ekkora marhasagot, hanem felhuztok egy gumit.
2009. szept. 28. 23:41
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
menj be egy rossmann-ba és vegyél neki egy tesztet 800 ft-ért. másnap ébredés után csinálja meg, és minden kifog derülni
2009. szept. 29. 00:53
 20/23 anonim ***** válasza:
Én se nyugodnék meg attól, h nyugi, csak 3-4 sperma jutott oda és én tudom, hogy nem vagy terhes! Szerintem te sem hiszel magadnak, és ne etesd a barátnődet hülyeségekkel, hanem húzz a farkadra egy gumit. Tipikus. Én vigyázok, kiveszem időben, aztán ha terhes lesz a csaj, ő ott se volt, szegény lány meg mehet egyedül a szüleihez meg az abortuszra.
2009. szept. 29. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!