Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyugtassam meg a barátnőmet?
szűz volt... már nem... konkrétan 3x tettem be a lehető leglassabban legfinomabban de azt mondta nagyon fáj úgyhogy abbahagytuk...
gumi nem volt elsülés sem...
történt ez nemmondom meg mikor
aztán most késik neki és parázik... ja és előnedvem nekem alig van az is addigra már megjárta a száját és annyi maradt rajta a szerszámomon amennyi a nyála...
tehát hímivarsejt odajuthatott a lágyékához kb 3-4 db be a hüvelybe pedig legalább... nulla...
ezt előadtam neki is de mégis ideges... a kérdés pedig még mindig fent van...
na akkor szerintem vitatkozzunk? hogy is került a húgycsövembe a sperma attól hogy erekcióm lett?
ejakuláció NEM volt...
22:05!!!!!
Tudod, hogy mi termeli az előváladékot??? Szerintem nem mert akkor nem beszélnél ekkora hülyeségeket!!! Az előváladékot a pénisz falában található mirigyek termelik és spermium nélkül!!! :D A spermium a mellékheréből jön és útközben keveredik össze az ondóval!!! A péniszed nem termel spermiumot vagy a Tied igen??? Tehát, ha a húgycsőben előtte nem volt spermium, akkor az előváladékban se lesz!!!
azt kérdezted hogy nyugtasd meg a barátnődet, azt irtam VEGYÉL EGY TESZTET NEKI. ezen mit nem lehet érteni? eddig nyugtatgattad szóval, segitett? nem. nem csodálom. vegyetek gy tesztet, nem akkora összeg. lehet dm-ben is kapni, tescoban, stb, nem kell a patikában kérni, ah ez ciki lenne... ettől megnyugszik, mástól nem nagyon fog én úgy tippelem. vigyázz rá, annyit megérdemelne, ha már rád bizta magát...
második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!