Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények az SZTKs nőgyógyászokról?
Figyelt kérdés
El szeretnék menni fogamzásgátlót felíratni egy orvoshoz, de magánorvosra nincs pénzem. Arra vagyok kíváncsi, hogy nagyon nagy a különbség a magánorvos és az SZTKs orvos között? Tapasztalatok????
Köszönöm!
2010. jan. 18. 00:40
21/22 anonim válasza:
Menj csak nyugodtan sztk-shoz, ki lehet köztük fogni rendeset és semmibe nem kerül. ha tahóval találkoznál, bírd ki, legközelebb máshoz mész. a magánorvos sem garancia arra, hogy nem fog bunkóskodni. amúgy nem törvényszerű, hogy a foggátló hizlal. valaki hízik tőle, valaki nem. én hiztam tőle egy nagyon kicsit, talán 2-3 kilót, de nem többet.
22/22 anonim válasza:
én meg 20 kilót híztam tőle:S és biztos hogy attól híztam, mert nem eszem többet, nem mozgok kevesebbet, ugyanúgy oda figyelek mindenre mégis ennyit híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!