Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle vélemények?
A barátommal gumival védekeztünk és sajnos az utolsó pozicióban elszakadt és bennem is ment el, én aznap a 20. napomban voltam, általában 30 naposak a menstruációim. Az aktust követően 17 órával már be is vettem a tabit.
Most volt az első ilyen ezért szeretném megkérdezi, hogy mennyire biztositja a tabletta a nem kivánt terhességet ebben az esetben? És a következő pár napban vérzésnek kell lennie ugye, a pecsételő vérzésnek és az már az elöre hozott menstruációt jelenti?
Nem a menstruációd 30 napos, hanem a ciklusod. Nem árt tisztában lenni a fogalmakkal, ha már felnőtt nő vagy...
Egyébként ha rendszeres a ciklusod, akkor 20. napon alapból viszonylag kevés az esély a terhességre, plusz a tabi is ott van ugye.
Az angol honlapjáról a gyógyszernek:
24 órán belül 95%
48 órán belül 85%
72 órán belül 58%
A betegtájékoztatóban szerintem ezt átlagolták. Azt is említi, hogy a hagyományos fogamzásgátlóknak vagy 98%-os védelme. (Viszonyítás képpen).
Szia!
Nekem hatott, és nekem is volt pecsételő vérzésem miután bevettem egy héttel, de időben jött meg utána.
Barátnőmnek is kellett bevennie, neki is hatott.
Ha nem hánytál, v vettél be fejfájás elleni szert utána akkor minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!