Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Escapelle vélemények?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Escapelle vélemények?

Figyelt kérdés

A barátommal gumival védekeztünk és sajnos az utolsó pozicióban elszakadt és bennem is ment el, én aznap a 20. napomban voltam, általában 30 naposak a menstruációim. Az aktust követően 17 órával már be is vettem a tabit.

Most volt az első ilyen ezért szeretném megkérdezi, hogy mennyire biztositja a tabletta a nem kivánt terhességet ebben az esetben? És a következő pár napban vérzésnek kell lennie ugye, a pecsételő vérzésnek és az már az elöre hozott menstruációt jelenti?

2011. okt. 3. 20:38
1 2
 11/11 anonim válasza:

Escapelle mellett lehet, hogy terhes maradtam?

November 1-én pont peteéréskor balesetünk volt, elszakadt az óvszer, az eset után 42 órával escapellét vettem be, rá 2 hétre megjött a menstruációm, talán egy picit más volt mint egyébként, de nem vettem észre nagy különbséget. Valamiért az az érzésem,hogy mégis terhes maradtam (igazából nem volna gond ha baba lenne a dologban, párom még örülne is neki, és igazából én is, anyagi és kapcsolati háttérrel is minden rendben lenne ). 3 napja fura tompa hajfájásom van, most enyhe szédülést érzek. Volt már valakinek hasonló, és baba lett belőle? 25N

2014. dec. 2. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!