Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények az SZTKs nőgyógyászokról?
El szeretnék menni fogamzásgátlót felíratni egy orvoshoz, de magánorvosra nincs pénzem. Arra vagyok kíváncsi, hogy nagyon nagy a különbség a magánorvos és az SZTKs orvos között? Tapasztalatok????
Köszönöm!
Ne aggódj, én sem a lakóhelyemhez közeli sztk rendelésekre járok, sőt, a közeli kisvárosban sokkal kevesebben szoktak lenni, így néha inkább oda megyünk, szóval, itt is, ott is "felbukkanunk", ha baj van.
Szabad orvosválasztás van, oda mész, ahová akarsz!
Íme az én listám: háziorvos: Budapest, nőgyogyi Budaörs, szemészet, fül-orr gégészet, gyermekfogászat Százhalombatta, egyebek Érd. Látod, mi is kiválogattuk a nekünk legszimpatikusabbakat :=).
Neveket, neveket, lécci!!!! MÉg sosem voltam nőgyógyásznál, és sokat segítene, ha olyan emberhez mehetnék, akiről többen is mondjátok, hogy kedves, megbízható és figyelmes...Elsősorban Budapest és környéke, Budaörs, Érd, ilyesmi még belefér.
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
Még azt szeretném kérdezni, lehet hogy butaság, de a fogamzásgátló tényleg hizlal? Ti híztatok tőle? És mennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!