Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vélemények az SZTKs nőgyógyász...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények az SZTKs nőgyógyászokról?

Figyelt kérdés

El szeretnék menni fogamzásgátlót felíratni egy orvoshoz, de magánorvosra nincs pénzem. Arra vagyok kíváncsi, hogy nagyon nagy a különbség a magánorvos és az SZTKs orvos között? Tapasztalatok????

Köszönöm!

2010. jan. 18. 00:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Budaörs és Bp./Csepel sztk: Dr. Zsolnay Bertalan (mind a két helyen rendel)
2010. jan. 18. 12:55
 12/22 anonim ***** válasza:
én gödöllőre járok Vándor Béla doktorúrhoz (ha reklámozhatom)
2010. jan. 18. 12:59
 13/22 anonim ***** válasza:
51%
ilyen orvoshoz nem mehetsz csak úgy, oda kell menned ahova tartozol. Legalábbis nekem volt hogy a szemem előtt küldtek el valakit mert nem oda tartozik.
2010. jan. 18. 13:22
 14/22 A kérdező kommentje:
Komolyan? És azt honnan tudom, hogy hova tartozom? Ráadásul vidéki vagyok. MIt gondoltok?
2010. jan. 18. 17:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én SZTKshoz járok 20km-re van tőlem ,mégse kell fizetnem, ez nem az hogy hova tartozol körzet szerint, mindenki maga választ egy szimpatikust. És az tuti magánrendelésre nem fizetnék,nekem nagyon rendes az orvosom.
2010. jan. 18. 19:48
 16/22 A kérdező kommentje:
és ő hol dolgozik? és mi a neve, ha meg szabad kérdezni?
2010. jan. 18. 19:58
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, én sem a lakóhelyemhez közeli sztk rendelésekre járok, sőt, a közeli kisvárosban sokkal kevesebben szoktak lenni, így néha inkább oda megyünk, szóval, itt is, ott is "felbukkanunk", ha baj van.

Szabad orvosválasztás van, oda mész, ahová akarsz!

Íme az én listám: háziorvos: Budapest, nőgyogyi Budaörs, szemészet, fül-orr gégészet, gyermekfogászat Százhalombatta, egyebek Érd. Látod, mi is kiválogattuk a nekünk legszimpatikusabbakat :=).

2010. jan. 18. 20:04
 18/22 A kérdező kommentje:

Neveket, neveket, lécci!!!! MÉg sosem voltam nőgyógyásznál, és sokat segítene, ha olyan emberhez mehetnék, akiről többen is mondjátok, hogy kedves, megbízható és figyelmes...Elsősorban Budapest és környéke, Budaörs, Érd, ilyesmi még belefér.

Köszönöm szépen!

2010. jan. 18. 20:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
20:04 vagyok. Én írtam korábban Dr.Zsolnayt. Idősebb, tapasztalt, nagyon csendes, barátságos, megértő, igazi úriember. A kisfiam is nála született. Akkor is végig higgadt volt, sokat mosolygott, egy hangos szava sem volt. Talán ezért voltam én is csendben :=).
2010. jan. 18. 22:05
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Még azt szeretném kérdezni, lehet hogy butaság, de a fogamzásgátló tényleg hizlal? Ti híztatok tőle? És mennyit?

2010. jan. 19. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!