Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények az SZTKs nőgyógyászokról?
Figyelt kérdés
El szeretnék menni fogamzásgátlót felíratni egy orvoshoz, de magánorvosra nincs pénzem. Arra vagyok kíváncsi, hogy nagyon nagy a különbség a magánorvos és az SZTKs orvos között? Tapasztalatok????
Semmi különbség nincs!:) Mindenhogy a feladatát végzi.Megértőek és rendesek mindkét esetben.:):)
2010. jan. 18. 00:42
2/22 anonim válasza:
SZTK-s sokféle van. Van jó is, meg olyan is, aki régebben hentes volt. Ha látsz henteskampót az asztalon, akkor futás!
2010. jan. 18. 01:18
3/22 anonim válasza:
énis sztk-s nőgyógyásznál voltam, nagyon kedves volt és jófej:)
2010. jan. 18. 01:43
4/22 anonim válasza:
Én voltam már sztkba meg magánnál is..az sztknál maradtam. A magánrendelésen is ugyanolyna bunkó volt az orvos,sőt az még kenetet sem vett a hüvelygomba miatt ..10-12 rongy meg sok nekem azért hogy ugyanazt elmondja mint az sztkban a másik orvos (zsebbe ráadásul).. a mostani orvoosm is sztk-s és maximálisan megvagyok vele elégedve,kedves,alapos,segitőkész.
2010. jan. 18. 02:37
5/22 anonim válasza:
terhesen is sztk s renderelésre jártam,és sztk orvosnál szültem(aki gondozott,ügyeletes volt)de a barátnöm magán dokinál szült és nagy köcsög volt vele.....az enyém egy "angyal"volt...
2010. jan. 18. 06:30
6/22 anonim válasza:
Én is az sztk-ra szavazok. Voltam magánrendelésen, bp. belvárosában, az orvos előtt kellett levetkőzni, egy székre dobhattam a ruháimat, roppat megalázónak éreztem, és ezért még pénzt is kértek. Az sztk-ban diszkréten, fülkében öltözöl, fogas van, a dokik pedig többnyire ugyanolyan kedvesek, megértőek. Ha véletlenül belebotlasz egy bunkóba, válassz másikat!
2010. jan. 18. 06:59
7/22 anonim válasza:
Az SZTK az számomra olyan mint egy vágóhíd. Szörnyen bántak velem az első alkalommal, pedig vmi fertőzés miatt mentem és úgy beszéltek velem mintha én lennék az utolsó szar ember a földön. 19 voltam és monogám kapcsolatban éltem, hát istenem ettől még fertőzést el lehet kapni akárhonnan. Kb sírva mentem ki a rendelőből. Mikor másodjára voltam hónapokkal később pont ugyanaz az orvos rendelt, képzelheted milyen gyomorgörccsel mentem be. Akkor épp fogamzásgátlót mentem feliratni. Akkor meg tök rendes volt és kedves. Úgyhogy nehéz ügy, az orvosok is csak emberek nekik is lehet rossz napjuk akárcsak bárki másnak. A magán orvos annyival jobb talán (bár még nem voltam), hogy ott a pénzedért elvárható, hogy mosolyogjon rád kedves legyen és türelmes, ne pedig kidobjon a rendelőből, hogy haladjon már az a sor.
21
2010. jan. 18. 09:46
8/22 anonim válasza:
SZTK szoktam járni,de általában rendeseket fogok ki,aztán aki "bejön" utána hozzá kell időpontot kérni legközelebb.Legutóbb úgy meg vizsgált,hogy nem éreztem semmit,nagyon rendes volt.
2010. jan. 18. 09:54
9/22 anonim válasza:
Jó tapasztalatom van. Most is oda járok, SZTK-ba, és nagyon aranyos a doki. Ismerek olyanokat akik magánhoz járnak rengeteg pénzért, és holt bunkó a doki. Köszi, ezt kihagyom, jó nekem az SZTK. És nem egy dokinál jártam már, sőt itt is szültem, nagyon rendes volt mindenki.
2010. jan. 18. 10:39
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! Kérhetnék még annyit, ha nem titok, hogy akinek bevált az SZTKs orvosa, az megadja a nevét? Akár priviben, ha itt nem akarjátok, akár itt. Köszönöm!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!