Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Esztergomi nőgyógyászokról...

Esztergomi nőgyógyászokról vélemények? Máté dokiról vmi infó?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 13:04
 1/4 A kérdező kommentje:

Ki a legjobb?És természetesen pozítiv negatív vélemények is érdekelnek.

Terhes gondozás hogyan zajlik?Szülést ki válal?

Külön "hálálkodni" kötelező illetve melyik doki várja el.

Köszönöm a válaszokat!

2010. febr. 7. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a Máté dokiról CSAK jót hallottam, bár én nem hozzá járok, de sok ismerősöm hozzá járt és nagyon dícsérték.

Nagyon alapos munkát végez. És ami a legpozívumabb: elmész tehesgondozás miatt a magánredelőjébe, ott persze ki kell fizetni a vizsgálati díjat. AZtán utána már akórházba hív be akkor amikor ő ügyeletes, és ezért nem kér és nem is fogad el semmit, mert munkaidőben csinálja, DE nem kell kivárnod a sorodat. Szülésnél sincs tarifája, annyit adsz neki, amennyit tudsz. És jó szakember.

2010. febr. 8. 20:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen az információt!Én is csak jót hallottam róla.

Megkérdezhetem te melyik dokihoz jársz?

2010. febr. 9. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Én régebben a Balázsyhoz jártam. Egy ideig nem is volt vele bajom, de aztán nem vett egy észre egy cisztát és elég komoly bajom lett belőle. Egy pesti orvos gyógyított meg. Aztán férjehz mentem és azóta én Tatára járok, Tatabányán született meg a kisfiam, de a falumból és a szomszéd faluból többen hozzá járnak, nála szültek. Ha a mostani dokimmal nem lennék megelégedve, akkor tuti hozzá járnék, csak engem az esztergomi kórház rémiszt el. A tatabányaival 100%-osan meg voltam elégedve.
2010. febr. 10. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!