Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetszik nektek a Máté név?...

Tetszik nektek a Máté név? Ismerősi körötökben a kisfiúk között mennyire gyakori név?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 17:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

A fiamat így hívják, és rajta kívül még egy Mátéval találkoztunk a játszótéren, és volt egy a bölcsiben is, mielőtt odavittem a fiamat, jelenleg ő az egyedüli.

Az ismerőseim körében egy Máté sincs:D

2011. ápr. 25. 17:34
 2/21 anonim ***** válasza:
2 Máté ismerősöm van.:)
2011. ápr. 25. 17:38
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik. Az oviban nem gyakori név nálunk,ott inkább Márkok vannak többnyire.
2011. ápr. 25. 17:40
 4/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, volt egy Máté nevű haverom akit Málé nak csúfoltak -.-
2011. ápr. 25. 17:42
 5/21 anonim ***** válasza:
MI MOST GYÚRUNK A NEGYEDIK BABÁRA ÉS HA FIÚ LESZ,MÁTÉ LESZ VAGY NOEL.
2011. ápr. 25. 18:27
 6/21 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik ez a név, két Mátét ismerek. Végigkérdeztem az osztályomat, hogy ha majd fiúgyerekük lesz hogy fogják hívni, és az osztály kétharmada a Máté nevet mondta. Tehát másoknak is tetszik:)

Szerintem sokkal szebb név mint a Noel.

2011. ápr. 25. 18:55
 7/21 anonim ***** válasza:
Nálunk rengeteg Máté van.Az ovis csoportban 3,az osztályban 2,rokon kisgyerekeket is hívnak így,és több barátnőm kisfiát.Sztem az egyik leggyakoribb név mostanában.Ettől függetlenül tetszik,bár pont ezért nem adnám.De ha neked tetszik,nosza.:)
2011. ápr. 25. 19:30
 8/21 anonim ***** válasza:

Szia!

A 7 éves fiam első nevének szerettem volna a Mátét anno,abban az időben rengeteg volt,talán már kezd csökkenni az ilyen nevű gyerekek száma.

Mindig van egy hullám,amikor sok gyereket hívnak ugyanúgy,aztán jönnek más kedvencek.

Nálunk most inkább a 6-7 éves gyerekeket hívják így.

2011. ápr. 25. 20:39
 9/21 anonim ***** válasza:
Nagyon gyakori, 4 Mátét ismerek. De ha tetszik, akkor ez ne zavarjon, fiúnevet különben is nehezebb választani a gyereknek, mint lánynevet, mert kevés a "normális". Egyébként akárhogy hívják a gyereket, biztos lesz majd 1-2 ugyanolyan nevű ismerős.
2011. ápr. 27. 12:35
 10/21 anonim ***** válasza:
Tetszik bár a fiamnak ha lenne,nem biztos ,hogy adnám.ugyanis van egy hölgyemény a szomszédunkban akinek az unokája Máté és olyn furán kényeskedve ejti ki a szót.Nekm bár régimodi a Peti tetszik.
2011. ápr. 29. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!