Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetszik nektek a Máté név?...

Tetszik nektek a Máté név? Ismerősi körötökben a kisfiúk között mennyire gyakori név?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 17:31
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Szerintem jó név egy Mátét ismerek és engem is így hívnak.
2011. ápr. 30. 09:16
 12/21 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik,nálam is listás volt,de 2010-ben a második leggyakrabban adott fiúnév volt,ezért mondtam le róla
2011. ápr. 30. 14:09
 13/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a Máté név. Az ismerőseim között most így gyors számolásra legalább 8 embert hívnak Máténak. Szerintem nem olyan gyakori, mint régen a József vagy László, de azért már sok embert hívnak Máténak. Tényleg volt egy hullám, amikor ezt a nevet felkapták és sok gyereket kereszteltek erre a névre. Szerintem ennek a hulláma még nem apadt le.
2011. máj. 1. 09:06
 14/21 izsofmate válasza:

Máté, jelentése Isten ajándéka! Engem is így hívnak és van 2 ismerősöm akit szintén. Nem túl gyakori név, mondjuk az én szüleim a jelentése alapján választották ki nekem ezt a nevet, de én meg vagyok elégedve vele. A málé csúfolást meg nem a név szerint kaphatná, hanem a viselkedés szerint! :-D

de ugyanígy minden névre lehetne valamit kitalálni. :-D

2011. máj. 1. 09:22
 15/21 anonim ***** válasza:
Nagyon gyakori név, főleg mostanában. :S Osztálytársaknál, ismerős körben sok Máté van, jócskán tucatnév lett. Nem rossz amúgy a név, kisfiúnak aranyos, de felnőtt korban már röhejes. Ugyanaz, mint pl. Bence. Kisfiúnak az is jó, de egy felnőtt férfinak nevetséges.
2011. máj. 1. 10:28
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem nevetséges felnőttnek sem-a Bence már necces-,pl a Tenkes Kapitánya is Máté volt.:)Vagy Csák Máté,aki szintén nem volt vicces még a neve miatt sem.:))
2011. máj. 1. 11:12
 17/21 anonim válasza:
Az unokaöcsém Máté. Tesómnak nagyon tetszett a Matyi, mint becézés, de a Mátyás név nem. Ezért felcsapta a névutó könyvet, s látta, hogy a Mátét is becézik Matyinak. Soha egyszer sem hívtuk Máténak, nem is fogjuk.
2011. máj. 1. 14:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik,bocsi!:/
2011. máj. 1. 18:34
 19/21 anonim válasza:
Nem az, hogy nem szép név, de én tuti biztos hogy soha nem nevezném el a gyerekemet sem Máténak, sem Márknak, sem Gábornak vagy semmi hasonlónak, mert minden 2. gyereket így hívnak. Én leglábbis személy szerint kapásból tudok 8 Mátéra gondolni akit ismerek.
2011. máj. 2. 12:33
 20/21 anonim válasza:

14:09 es válaszoló az én unokabátyám is Máté:) lehet hogy te vagy az unokatesóm? ^^ :D

Nem sokan szeretik a saját nevüket... de ha már a jelentése Isten ajándéka... háát én élvezem :D Mivel énis Máté vagyok... Sajnos angliában néha Martininek becéznek ><"

2011. nov. 14. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!