Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle esemény utáni tabletta mellett lehetek terhes?
Kérdező, bármikor véd az eseményutáni, ha 72órán belül bevetted. Te 24 órán belül vetted be, tehát a terhesség kizárható. Tesztelni pedig aktus után 2héttel, vagyis aktus utáni 14. napon érdemes!
Valószínűleg nem leszel terhes.
"Kérdező, bármikor véd az eseményutáni, ha 72órán belül bevetted." -> ez nem igaz. Én teherbe estem. Pont a termékeny napok alatt vettem be az esemény utánit, 6 órával az aktus után. Sajnos a peteérésem már megkezdődött, emiatt az Escapelle nem hatott. Terhes lettem.
Szóval nem lehet tudni egyértelműen sajnos. 50-50% esély. Tesztelj majd ha eljön az ideje.
Szurkolok, hogy neked minden úgy alakuljon majd, ahogy szeretnéd.
Az Escapelle-nak nem voltak mellékhatásai nálam. Egy kis vérzés volt utána, de az valószínűleg nem az Escapelle hanem a magzat beágyazódása miatt jelentkezett.
A terhességet abból sejtettem, hogy megnőttek a melleim és a hangulatom is fura volt. Egyszer hányingerem is lett később.
Ne aggódj, az Escapelle-nek semmilyen negatív hatása nincs a magzat fejlődésére, ha esetleg teherbe estél.
Mi nem tartottuk meg, de az nem emiatt volt.
Remélem, minden rendben lesz!
Sajnos nem egyszer ment a hasam, hanem az elmúlt 2-3 hétben szinte folyamatosan (1-2 nap kivételével)! A fogamzásgátlót pedig csak fél éve szedem, uh nem 3-6 hónap, mire kiürül így! Ha csak 1 maradhatott volna ki, akkor nem idegesítene ennyire..., főleg hogy vettem be esemény utánit is! A felszívódással szintén tisztában vagyok!
Az esemény utáni érdekelt engem! A tapasztalatok, hogy ha pont akkor volt peteérésem, attól még hatott-e?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!