Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a valószinűsége hogy terhes vagyok?
augusztus 15-én jött meg utoljára a mensesem (20-ig tartott)
Eddig szedtem fogamzásgátlót de abba hagytam. Tegnap együtt voltunk és nem védekeztünk.Előtte a volt barátommal nagyon szerettünk volna gyereket és próbálkoztunk is de 4 év alatt nem jött össze, vele semmi baj nem volt. nekem volt rendszertelen a menstruációm ezért is írta fel az orvos a fogamzásgátlót hogy beálljon. viszont tegnap elkövettem egy hibát és most először voltam együtt ezzel a sráccal úgyhogy nem védekeztünk. elvileg pont a napokban leszek a legtermékenyebb.esemény utáni tablettát érdemes még hétfőn bevenni? Van bármi amit tehetek hogy csökkentsem a terhesség esélyét? ha hétfőn elkezdem szedni a fogamzásgátlót az segít? A forró vízbe ülés használ valamit?
a p.csárt szexelsz védekezés nélkül??? főleg úgy hogy először vagy valakivel.
amúgy meg mivel kis eséllyel ül a gép előtt 20 távnőgyógyász, menj el orvoshoz.
Annyi az esélyed, mintha egyáltalán nem szedtél volna fogamzásgátlót.
Az orvos majd megmondja, hogy mi lett az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!