Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a valószinűsége, hogy terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem kellett volna! A barátommal kb. két hete kiprobáltuk milyen gumi nélkül.. Még a legelején bedugta kétszer ugy, hogy előtte letöröltük nehogy legyen rajta valami..Ezen a héten csütörtökön vagy pénteken kellett volna megjönnie de eddig még semmi..Náha fáj a hasam alul.. Meg mostanában sokat idegeskedtem a suli miatt meg most ezért. Kiváncsi vagyok mit gondoltok erről!? Nomális válaszokat várok! köszönöm!2011. márc. 26. 13:47
1/5 anonim válasza:
elég kicsi a valószínűsége, az, hogy fáj az alhasad azt jelzi, hogy meg fog jönni, a stressztől meg igenis késhet
de azért nem kellene ezzel kísérletezgetni, mert ennyitől is teherbe lehet esni! lehet, h kicsi az esélye, de ha mégis sikerül, akkor benne vagytok a kakiban
2/5 anonim válasza:
Szia!
Vegyél egy terhességi tesztet,és megtudod :)
3/5 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak: Az biztos, hogy nem kisérletezünk soha többet!!
A második válaszolonak: Még várok pár napot és a addig se jön meg akkor veszünk!
2011. márc. 26. 14:00
4/5 anonim válasza:
Attól, hogy letörölte, még maradhatott rajta sperma, na meg ott van az előváladék ugye.
Szóval lehetsz is, de lehet, hogy nem.
Védekezzetek felelősségteljesen, és akkor nem kell később aggódni.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem lett semmi gond...:)
2011. márc. 27. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!