Lehetek terhes, mekkora a valószínűsége hogy teherbe estem?
A menstruációm múlthéten szerdán (09.08) múlt el. Tegnap este (09.11.) lefeküdtem a barátommal. Szoktunk védekezni, de gumi nélkül is csináltuk. Egyszer csak "ledobott" magáról és elélvezett. Mennyi a lehetősége annak, hogy belém is élvezett. Kérdeztem tőle, hogy tuti h nem élvezett-e belém, azt mondta, hogy nem, mert figyel rá és van 5 másodperce.
Szerintetek lehetek az?
Csináljak terhességi tesztet? Ha pénteken (09.17.) csinálok egy tesztet, az már kifogja mutatni hogy terhes vagyok-e?
Köszönöm előre is a válaszokat.:)
én menszesz után 5 nappal lettem terhes...
te nem vagy az szerintem.
akkor még nem mutatja ki a teszt sem...
Az esetleges teherbeesés után 2 héttel mutatja csak ki a teszt. Vagyis péntekre ne várj még eredményt!
Egyébként előváladéktól is teherbe lehet esni, ha peteérés idején vagytok együtt.
Az első nagyon el van tájolva! Hogy mutatná ki a tezst 1 héttel később? Akkor még be sem ágyazódott. A legérzékenyebb teszt is legkorábban 10 nappal később mutatja ki, de sokszor még akkor sem.
Egyébként sztem nem leszel terhes ha tényleg időben kivette, de ha izgulsz miatta, akkor csinálj tesztet 2 hét múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!