Lehetek terhes, mekkora a valószínűsége hogy teherbe
estem?
Figyelt kérdés
A menstruációm múlthéten szerdán (09.08) múlt el. Tegnap este (09.11.) lefeküdtem a barátommal. Szoktunk védekezni, de gumi nélkül is csináltuk. Egyszer csak "ledobott" magáról és elélvezett. Mennyi a lehetősége annak, hogy belém is élvezett. Kérdeztem tőle, hogy tuti h nem élvezett-e belém, azt mondta, hogy nem, mert figyel rá és van 5 másodperce.
Szerintetek lehetek az?
Csináljak terhességi tesztet? Ha pénteken (09.17.) csinálok egy tesztet, az már kifogja mutatni hogy terhes vagyok-e?
Nyomogatjuk a behajtani tilost, mert nem tetszik az igazság? Ha nem veszel be tablettát --> jó babázást ismét ;)
2010. szept. 12. 15:15
12/20 anonim válasza:
15:15-ös! Ne okoskod már ennyire!
Nagyon kicsi az esélye a teherbeesésnek így, főleg, hogy a peteérése még odébb van. Persze azért nagyobb hangsúlyt kéne fektetni a védekezésre, de most egy alkalom miatt nem kell lehurrogni a fejét.
2010. szept. 12. 15:30
13/20 anonim válasza:
Jó'van, hát egy alkalom, de azért megjátszották a gyereket, nekem végülis mindegy, de csak is ők b.aszhatnak rá ;)
2010. szept. 12. 15:33
14/20 anonim válasza:
Van folyasod? Ha igen akkor sanszos a baba mert valoszinu peteeresed van. Ha nincs semmilyen folyasod akkor nincs nagy esely ra de legkozelebb tobb felosseget vigyel a dologba. A Te jovod, a Te felelosseged!
2010. szept. 12. 17:11
15/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat..:) eddig mindig védekeztünk.. csak most az 1* próbáltuk így ki.. azt mondta megbízhatok benne.. én meg megbíztam.. de azért mégis izgulok/félek..:S
2010. szept. 12. 17:57
16/20 anonim válasza:
Jólvan, de majd az orvosban is így bízz, aki csinálja az abortuszt ;)
2010. szept. 12. 18:31
17/20 anonim válasza:
És miben bíztál? Abban, hogy nincs előváladéka? Hiába hiszed el hogy időben kiveszi.18 évesen szedjél gyógyszert aztán próbálgathatjátok ahogy jólesik.
2010. szept. 12. 18:44
18/20 anonim válasza:
Amikor a petesejt találkozik a hímivarsejttel onnantól számítva is 7 nap a beágyazódásig! Majd rá kb. 5 napig eltarthat a beágyazódás. Szóval majdnem 2 hét. Így tényleg csak ritkán mutatja ki mensi elmaradása előtt a teszt. Szerintem várj még a teszttel mert semmit nem fog mutatni még. Vagyis fog, negatívot.
2010. szept. 15. 12:43
19/20 anonim válasza:
Szerintem sem vagy terhes! De nem gondolkoztál még a tablettán, ha állandó partnered van akkor az a legbiztosabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!