Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafolyhat az ondó szex közben az óvszerben? Ha igen, akkor mekkora a valószínűsége, hogy terhes lehetek?
Sziasztok! Ma délelőtt lefeküdtünk a barátommal, miután végeztünk pedig kivette. Kicsit lejjebb húzta az óvszert, de nem vette le és így ledobta magát mellém az ágyra. Utána elindult fürdeni és mikor már világosban látta, akkor szólt, hogy szerinte visszafolyt. A kérdésem az volna, hogy esélyes-e, hogy menet közben folyt vissza, ha amúgy nem csúszott le? Szerintem csak miután kicsit kihúzta a gumiból és lankadni kezdett, akkor kente magát össze és folyhatott vissza, mert már nem töltötte ki teljesen a gumit. Én nem hiszem, hogy baj lehetne,mert mire már lett volna, ami visszafolyjon, nem volt bennem, de nem tudom eldönteni, hogy kellene-e eseményutánit bevennem. Szerintetek lehet baj?
Előre is köszönöm a válaszokat! 18L
Ha jó a méret rá, akkor nem folyik vissza...
Én is arra adom le a voksomat, amire te gondolsz... Szerintem felesleges az esemény utáni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!