Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól lehet valaki terhes ha a hüvely külsejére ondó kerül?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 18:44
3/14 ájszíjú válasza:
Igen ezek a sunyi kis ondok nagyon mozgekonyak. Multkor az asztalra ment egy keves elfordultam egy mpre es mire visszaneztem eltuntek a kis g.cik :(
4/14 A kérdező kommentje:
és ha esetleg egy kicsi a hüvely bemeneti nyílásához kerül?
2013. febr. 20. 18:48
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat nektek!
2013. febr. 20. 18:50
7/14 anonim válasza:
Most az egyszer.
Legközelebb óvatosan és ésszel!
8/14 61karcsi válasza:
Én (mi) is így jártam. Ma már 27 éves a fiam !!!!!!!!!!
A hüvely váladékon is feltud jutni ha akar. 51/F
9/14 anonim válasza:
A hüvely külsején nem a hasad van?
10/14 anonim válasza:
Ritkán, de sajnos előfordulhat. A spermiumok 24...72 órán keresztül élnek, igencsak mozgékony jószágok és ennyi idejük meg van a sikeres megterményenyítéshez. Emellett úgy vannak programozva, hogy a savas közeg felé igyekeznek, azaz befelé a hüvelybe. A többi szerencse és némi statisztika kérdése. Nyilván biztonságosabb kívül lövöldözni mint belül, de legközelebb jobb vaktöltényt használni. (óvszer, defekt esetén meg gyógyszer) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!