Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Bármilyennel csinálhatom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bármilyennel csinálhatom?

Figyelt kérdés
Itt most a hőmérős dologra utalok,bármilyen hőmérővel mérhetem a hüvelyemet belülről?
2010. jan. 13. 12:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A szájban mérés egyébként köpenyhőmérséklet. Én is meglepődtem amikor tanultam, de tényleg köpenyhőmérséklet. Higanyosat pedig senkinek nem ajánlom a szájába venni, mert ugye a hőt akkor mérjünk, amikor felkelünk, mindig ugyanabban az időpontban, na de általában akkor elég kómás az ember mikor felkel és isten ments, hogy esetleg elharapja. Sajnos előfordul ilyesmi is.
2010. jan. 13. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Biztos igazad van. Úgy látom, tanultad.

De a tapasztalat nekem mást mondott. Mértem egyszerre szájban is meg hónalj alatt is, higanyossal és digitálissal is. Hónalj alatt borzalmas dolgok jöttek ki: 35 fok pl, és nem volt semmi köze a szájban mérthez, hogy fél fokkal volt alacsonyabb, hol másféllel, és nagyon számított, hogy melyik pizsama volt rajtam, mennyire voltam betakarózva, milyen volt a szoba hőfoka.

Ugyanez szájban nem számított. Ott csak arra kellett ügyelnem, hogy mindig egy oldalon mérjem, mert a szám két oldala között fél fok eltérés is lehetett...

Végül kikötöttem a szájban, bal oldalon, digitálissal történő mérésnél, és ez bevált. Gyönyörűen látszott a görbén az ovu, akár kánikula volt, akár fázósan ébredtem, akár flanell pizsiben voltam, akár szatén hálóingben.

2010. jan. 13. 17:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen, a köpenyhőmérsékletekkel ez a baj, hogy sok minden befolyásolja, a ruha, a hőmérséklet stb. Szájban mérve viszont tulajdonképpen minden elfogyasztott étel, ital, sőt, még a dohányzás is. Én ilyenkor azt mondom, hogy tökéletes a hónalj is, de ha valaki biztosra megy, akkor 3000-6000 Ft között van egy dobhártyahőmérő. Sokan megijednek a neve miatt, pedig egyáltalán nem fáj és nem félelmetes :) Gyógyszerészek biztosan elmondják hogyan kell használni és az sem mellékes, hogy mindössze 3-5 másodpercig kell mérni nem pedig 2-5 vagy régi higanyosokon akár 10 percig. Ahol ugye a mozgás is befolyásolhatja a testhőmérsékletet.

Na és neked összejött a baba? :)

2010. jan. 13. 17:51
 14/17 anonim ***** válasza:

De reggel az ébredési hőt nem zavarja össze, hiszen akkor még nem ettem-ittam előtte semmit.

Igen, összejött. :-) 26 hetes vagyok.

2010. jan. 13. 19:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok, végre ilyet is hallani :):) Várlak szeretettel a Terhesség témakörben :):)
2010. jan. 13. 19:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Ott vagyok egy ideje. :-) De azért be-benézek még a Teherbeesésbe, már olvasgatom a Szülést, és néha előfordulok a Fogamzásgátlásban is, hátha segíthetek valakinek.
2010. jan. 13. 19:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen tényleg mindnekinek :) nagyon hasznos válaszokat kaptam....neem neeeem én nem akarok teherbeesni még fiatal vagyok ahoz,épp megelőzni szeretném :) és még egy utolsó kérdés hogy mekkora a hő akkor ha tilos a szeretkezés mert nagyon könnyű teherbeesni?:)
2010. jan. 14. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!