Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálhatom vagy várjak?
háát, megjöhet, de ezzel nincsen szerintem senmmi gond! szrintem nem kéne ilyet szégyellned a barátod előtt! persze ,ha normális pasid van....
amugy én már voltam hasonló helyzetben.olyan volt, hogy 69-es pózban voltunk, én nem érzetem hogy megjött,eléggé elvoltam zsibbadva attól,amit csinált velem:D:)-aztán ös nem is szolt,amikor végeztünk,akkor vettem észre,hogy csupa vér minden...a barátom füle,nyaka,arca....lehet,hogy undoritó,de öt nem zavarta!
szoval,ne aggódj emiatt ha normális a barátod, nem fog szolni semmit,max.nem szexeltek:)
Szerintem is nyugodtan sexeljetek. És ha megjön közben az sem gáz! Velem már előfordult párszor.. mikor észrevettük gyorsan letusoltunk, utána pedig orálisan kielégítettem a barátomat. Szerintem nemgáz :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!