Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Csinálhatom vagy várjak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinálhatom vagy várjak?

Figyelt kérdés
Tegnap hagytam abba az utolsó szem tablettám,és ma találkozom a pasimmal de még nem jött meg!Szexelhetek vele?Félek hogy szex közben megfog jönni és vérzésem!soha nem jött még meg rögtön az utolsó szem után,mindig utánna 3napra!De most félek hogy megjön ha szexelünk!Szerintetek?!Valakinek ilyen tapasztalata?
2010. aug. 27. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
nem fog megonni :D nyugodtan szeretkezzetek :D
2010. aug. 27. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:

háát, megjöhet, de ezzel nincsen szerintem senmmi gond! szrintem nem kéne ilyet szégyellned a barátod előtt! persze ,ha normális pasid van....

amugy én már voltam hasonló helyzetben.olyan volt, hogy 69-es pózban voltunk, én nem érzetem hogy megjött,eléggé elvoltam zsibbadva attól,amit csinált velem:D:)-aztán ös nem is szolt,amikor végeztünk,akkor vettem észre,hogy csupa vér minden...a barátom füle,nyaka,arca....lehet,hogy undoritó,de öt nem zavarta!

szoval,ne aggódj emiatt ha normális a barátod, nem fog szolni semmit,max.nem szexeltek:)

2010. aug. 27. 18:45
 3/3 anonim válasza:

Szerintem is nyugodtan sexeljetek. És ha megjön közben az sem gáz! Velem már előfordult párszor.. mikor észrevettük gyorsan letusoltunk, utána pedig orálisan kielégítettem a barátomat. Szerintem nemgáz :D

18/L

2010. aug. 27. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!