Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálhatom azt, hogy nem hagyom abba a fogamzásgátlót hanem tovább szedem a szünetben is és így el tolhatom a menstruációt?
Figyelt kérdés
Pont akkor mennénk nyaralni amikor megjönne... :S2010. júl. 9. 11:33
1/7 anonim válasza:
amennyire egészségtelen maga a fogamzásgátló, úgy ez tök mindegy. szokták ezt csinálni.
2/7 anonim válasza:
csinálhatod természetesen, hisz ez benne van a legtöbb használati utasításban is. az ott leírtak szerint csináld. de szólok előre, hogy én is megcsináltam, és nekem a második levél 7. szeme környékén megjött... és sokkal erősebb volt, mint a szokásos megvonásos vérzések, és egy hétig tartott...
3/7 anonim válasza:
igen, de ha nem hagysz szünetet köztivérzésed lesz, ami azért általában nem olyan erős mint a menstruáció
4/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat! :)
2010. júl. 9. 11:39
5/7 anonim válasza:
Ez nem vicc!
Én mikor fiatalabb voltam nekem is volt ilyen gondom és egyszer azt halottam,hogy citromot kell enni 4 nappal az előtt mielött tudod hogy megjön a havid.Nekem bevált igaz csak 3-4 nappal tolja el de több a semminél.
2-3 citrom nekem meghozta a hatást.
Üdv Bea
6/7 A kérdező kommentje:
De ez gondolom csak akkor válik be ha nem szedsz gyógyszert, nem?
2010. júl. 10. 17:47
7/7 anonim válasza:
12.17 es vagyok.Nem csak akkor alkalmaztam ezt a modszert amikor nem szedtem gyógyszert közben is.16 éves korom óta szedtem gyógyszert csak akkor nem szedtem mikor állapotos voltam.Próba szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!