Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Belemenjek úgy a szexbe hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek úgy a szexbe hogy a párom nem szeret gumit használni?

Figyelt kérdés

Most lenne nekem az első alkalom,és a párom kijelentette hogy nem szeret gumit használni,mert szorít és nem is érez semmit,azt mondta nem lesz semmi gond! vigyázni fog.

a helyzet az hogy bízom is bent,mert ő sem akar rosszat...

sokkal idősebb is nálam és tapasztaltabb is.

vélemények?

2014. júl. 4. 11:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Nem akarok ítélkezni a srác fölött, lehet tényleg szeret és vigyázna, de akármennyire vigyáz, nem tudja az előváladákot visszatartani, és attól is szépen teherbe lehet esni. Ha olyan egyszerű lenne "vigyázni", szerintem kb senki nem használna gumit (kivéve ha sanszos valami betegség).. gondolkozz már
2014. júl. 4. 15:53
 32/41 anonim ***** válasza:
Hát meg az előváladék a másik fele. Arra hogy ügyel, visszatartja? :)
2014. júl. 4. 17:10
 33/41 anonim ***** válasza:

Tudod, annak a sok ezer nőnek a pasija is vigyázott, akik kaparásra mentek. Bizony az abortuszok jelentős része a megszakításos "védekezés" eredménye.

Ilyen emberrel nem kell szexelni.

Ha mégis belemész, legalább annyi eszed legyen, hogy a megszakítás mellé veszel pharmatexet. Az sem egy életbiztosítás, de jobb, mint csak a megszakítás önmagában.

De a legokosabb az lenne, ha elgondolkodnál azon, hogy mennyire szeret és tisztel az az ember, aki annyira sem képes, hogy óvszert húzzon.

Persze ha véletlen terhes leszel, ő lesz az első, aki azt mondja, hogy menjél szépen abortuszra. Te meg viselheted a testi és lelki következményeit.

2014. júl. 4. 20:24
 34/41 anonim ***** válasza:

Bár csináltam én is évekig a megszakításost, de azért amire készültök az OROSZ RULETT!

A gumival kapcsolatban pedig egyszerűen nem értem férfi(?) társaimat!

2014. júl. 6. 09:41
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem orosz rulett. Az orosz rulett körbe megy ami egy biztos. A megszakításos soha nem megy körbe! Paranoiás emberek találták ki az orosz rulett hasonlatot, mert ők azt hiszik biztos teherbe esést jelent és csak véletlen szerencse amíg nem sül el balul a dolog. Ez nem orosz rulett közel sem:)
2014. júl. 6. 10:21
 36/41 anonim ***** válasza:

Mivel a tárban egy lőszer van, megpörgetik azután "katt".

Lehet baj elsőre, .... , ötvenedikre.

A lényeg, nem tudod mikor üt be a krakk. Talán azt is ilyen jól tudod, hogy az izgalmi váladék is tartalmazhat spermát!?

2014. júl. 6. 14:48
 37/41 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy menjen el előbb egy nemi beteg vizsgálatra. Ha negatív, használhatsz hormonmentes helyi fogamzásgátlót.
2014. júl. 7. 04:30
 38/41 anonim ***** válasza:
Ötvenedikre??? Neked hány táras a pisztoly? Ötven?-.-" Add már kölcsön!
2014. júl. 7. 05:11
 39/41 anonim ***** válasza:
Fogalomzavarban szenvedtek. Véletlenszerűen forgatják meg a tárat, nem megy körbe semmi.
2014. júl. 7. 08:47
 40/41 anonim ***** válasza:
Akkor tisztàzzuk, hogy jól értem- e. A nálad idősebb, tapasztaltabb barátod arra akar rávenni, hogy életed első szexuális élménye védekezés nélkül történjen. A "vigyàzni fog" NEM védekezés. Ezzel Te is tisztàban vagy, és aggòdsz, hogy ebből nagy baj lehet. Jogosan aggódsz. Éppen azért, mert idősebb és tapasztaltabb, neki kellene, hogy több esze legyen, és tudja, hogy az óvszer nem csak a terhesség ellen véd, hanem jelenleg ez az egyetlen módszer, ami a nemi betegségek ellen is véd. De ha nem tabletta, nem óvszer (oké, van aki tényleg allergiás a latexre), akkor tessék egyéb védekezési lehetőségek utàn nézni. Én a tablettát meg a gumit ismerem, mert ezeket hasznàltam eddig. Ha ragaszkodik ahhoz, hogy vigyàztok, akkor hagyd rl, mert akkor ez az ember felelőtlen, és biztos lehetsz benne, hogy magadra hagyna akár megtartanád a babát, akár abortuszra mennél.
2014. júl. 7. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!