Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek úgy a szexbe hogy a párom nem szeret gumit használni?
Most lenne nekem az első alkalom,és a párom kijelentette hogy nem szeret gumit használni,mert szorít és nem is érez semmit,azt mondta nem lesz semmi gond! vigyázni fog.
a helyzet az hogy bízom is bent,mert ő sem akar rosszat...
sokkal idősebb is nálam és tapasztaltabb is.
vélemények?
Tudod, annak a sok ezer nőnek a pasija is vigyázott, akik kaparásra mentek. Bizony az abortuszok jelentős része a megszakításos "védekezés" eredménye.
Ilyen emberrel nem kell szexelni.
Ha mégis belemész, legalább annyi eszed legyen, hogy a megszakítás mellé veszel pharmatexet. Az sem egy életbiztosítás, de jobb, mint csak a megszakítás önmagában.
De a legokosabb az lenne, ha elgondolkodnál azon, hogy mennyire szeret és tisztel az az ember, aki annyira sem képes, hogy óvszert húzzon.
Persze ha véletlen terhes leszel, ő lesz az első, aki azt mondja, hogy menjél szépen abortuszra. Te meg viselheted a testi és lelki következményeit.
Bár csináltam én is évekig a megszakításost, de azért amire készültök az OROSZ RULETT!
A gumival kapcsolatban pedig egyszerűen nem értem férfi(?) társaimat!
Mivel a tárban egy lőszer van, megpörgetik azután "katt".
Lehet baj elsőre, .... , ötvenedikre.
A lényeg, nem tudod mikor üt be a krakk. Talán azt is ilyen jól tudod, hogy az izgalmi váladék is tartalmazhat spermát!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!