Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek úgy a szexbe hogy a párom nem szeret gumit használni?
Figyelt kérdés
Most lenne nekem az első alkalom,és a párom kijelentette hogy nem szeret gumit használni,mert szorít és nem is érez semmit,azt mondta nem lesz semmi gond! vigyázni fog.
a helyzet az hogy bízom is bent,mert ő sem akar rosszat...
sokkal idősebb is nálam és tapasztaltabb is.
vélemények?
2014. júl. 4. 11:46
11/41 A kérdező kommentje:
figyelni fog*
2014. júl. 4. 12:03
12/41 anonim válasza:
Téged is megértelek meg a barátodat is, én is gyűlölöm a gumit, te meg ha fiatal vagy nem is ajánlatos a tabletta.. írok privet
13/41 anonim válasza:
Kérdező: 7-es válasz, amit belinkeltem. Amúgy pedig nőgyógyász.
14/41 anonim válasza:
Szép egy srác.. fogi tabit ne szedj, de gumit nem akar felhúzni:) Hm.. mintha csak egy éjszakára tervezne... Amennyiben nem, akkor elég felelőtlen. Nem ő fog ülni az ügyeleten 72 órás tabiért vagy megy kaparásra vagy szül gyereket... Könyörgöm gondolkozz!
15/41 anonim válasza:
Ne engedd neki! Lehet, hogy vigyázni fog, de véletlen balesetek is történhetnek. Nameg az előváladéktól is lehetsz terhes, szóval nem elég ha előbb kihúzza.
Mondd meg neki, hogy óvszer nélkül nem szeretnéd és ha szeret akkor megérti. Ha nem akkor hagyd.
16/41 anonim válasza:
Hát ez azért elég nagy parasztság a pasidtól, már bocs. Neki semmi baja nem lehet abból, ha te teherbe esel, és simán otthagy. Szemét bunkó, és önző. Nem szeret. Ne menj bele! Mert utána borzasztóan megbánod. Az egész életedet tönkreteheti, és majd ide fogsz jönni kérdezni, hogy lehetsz-e terhes. Már az előváladékban is van spermium, ami megtermékenyíthet.
17/41 anonim válasza:
Mármint ne azt hagyd, hogy óvszer nélkül csinálja, hanem hagyd a fiút.
18/41 anonim válasza:
Sok az ijedelem mint a valóság. Nyugodtan belemehetsz, ha odafigyel rá és nem taknyos gyerekként szexel. Túl sok ijesztés és okoskodás. Nemi betegség is persze... Minden szülő biztos nemi beteg-.-" Ha tud vigyázni a párod akkor semmi gond! Én is szexeltem gumi nélkül és nincs baba.
19/41 anonim válasza:
Soha nem értettem ezt a gumi baromságot ... több mint 20 éve gumival védekezem még tartós (több mint 10 éves) kapcsolatban is (mert ellenzem a hormon gyógyszereket). Van megfelelő méret mindenkinek és az egy hülyeség, hogy nem érezni semmi (de vannak extra vékonyak is). Az ilyen férfi felelőtlen és nemtörődöm és te nem vagy számára fontos.
20/41 anonim válasza:
Pont, hogy fontos! Én inkább olyanokkal fekszem le gumival akik jelentéktelenek. Gumi nélkül azzal akit nagyon szeretek, ez olyan szorosabb, érzelmesebb. Szóval mi az, hogy nem fontos számára? Ne beszéljünk már zagyvaságokat, mert valami nem tetszik már bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!