Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik durex gumit használjuk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik durex gumit használjuk elsőnek? Extra safe vagy elite? Szakadt már ki valakinek az extra safe? Durex kotonokhoz bármely durex sikosítót is lehet használni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ezt a sikostót lehet használni bármely durex gumihoz? Vagy ha nem, melyek azok, amelyikhez lehet?

[link]

2014. jún. 22. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:
általában a síkosítókat lehet mindegyik gumihoz használni... a gumik akkor szakadnak ki, ha nem rendeltetésszerűen használod, vagy megsérül, pl a csaj körme vagy foga megsérti, vagy valami nyaklánc, piercing... nekem eddig egy se szakadt ki, síkosítóval sem... inkább magamnak helyezem fel, úgy a biztos... alacsonyabb árkategóriás óvszert használok, az is olyan biztonságos, mint a Durex, csak nem akkora márka...
2014. jún. 22. 17:22
 2/3 A kérdező kommentje:
van ilyen, hogy latex meg nem latex valamelyikhez csak vizes sikosítótvagy hogy modjátkot lehet használni. Most olvastam, az extra safe büdös, mert a spermaölő cuccnak rossz szaga van. Van 2 fajta durex elite, a sötétebb kék meg a lila, mi a különbség?
2014. jún. 22. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem a szag a fontos. Nekem a Durex Love vált be. Extra vastag és vékony szerintem felesleges.
2014. jún. 22. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!