Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek úgy a szexbe hogy a párom nem szeret gumit
használni?
Figyelt kérdés
Most lenne nekem az első alkalom,és a párom kijelentette hogy nem szeret gumit használni,mert szorít és nem is érez semmit,azt mondta nem lesz semmi gond! vigyázni fog.
a helyzet az hogy bízom is bent,mert ő sem akar rosszat...
20: tökre szeretheted a barátnődet, ha még annyit sem teszel meg érte, hogy biztonságban érezze magát.
2014. júl. 4. 12:49
23/41 anonim válasza:
#20:
Aki fontos, arra vigyázok ... még ha nekem "kicsi" kényelmetlenséget is okoz ...
2014. júl. 4. 12:59
24/41 anonim válasza:
Én szedtem fog.gátlót, de egyszer a barátom gumi nélkül akarta betenni. Hazaküldtem, hogy gondolkodjon viselt (vagy nem viselt) dolgain.
2014. júl. 4. 13:00
25/41 anonim válasza:
utolsó: te fogamzásgátló mellett még gumit is használsz? Azért ez durva... Ha pedig félreértettem, akkor bocsi!
2014. júl. 4. 13:09
26/41 anonim válasza:
Persze, bár azóta a fog.gátlót abba kellett hagynom, mert komoly eü. gondokat okozott, de annak idején ,és most is olyan életszakaszban vagyok, hogy egy gyerek tönkretenne mindent, amiért tanultam/dolgoztam, tehát igyekszek minden eszközzel elkerülni a terhességet. A fog.gátló is csak 99%-ban véd, és amikor szedtem, nem én akartam az a bizonyos 1% lenni, akinél beüt a ménkű.
2014. júl. 4. 13:18
27/41 anonim válasza:
AZért ennyire nem kell védekezni, ennyi erővel úgy sem 100%... szegény pasid. csak sajnálni tudom... akkor minek szedted a bogyót... mindegy. ez más téma, és nem vitatkozom. Kérdező te pedig ne menj bele.
2014. júl. 4. 13:24
28/41 anonim válasza:
De mégis mi a fenére fog figyelni? :D
2014. júl. 4. 13:30
29/41 anonim válasza:
27-es: Az alapvető ciklusproblémáimra szedtem, és a fog.gátló hatás az orvos szerint is csak mellékhatás volt. De tegyük fel, terhes lettem volna, alapvetően nem mentem volna abortuszra, mert nem cseszek ki magammal ennyire. Megszültem volna a gyereket, és odaadtam volna vagy a pasimnak, hogy nevelje, vagy a pasim anyjáéknak, mert nekem, mint mondtam, egyáltalán nem fért volna bele az időmbe és az életembe. Ehelyett inkább választottuk a fog.gátló + gumi párosítást, ami már tényleg bombabiztosnak mondható. Szóval lehet választani. Vagy egy kicsivel kevesebb élvezet, és nem lesz gyerek, vagy full élvezet, és lehet, hogy lesz gyerek, de akkor fel is nevelheti.
"Nem szereti a gumit, én meg balgán belementem a megszakításos szexbe. Nem túl biztonságos, tudom. Pláne hogy közvetlenül az orgazmusom után közli, hogy hoppá, belémélvezett, bocsi. Azt hittem ott helyben megfojtom. Pedig nem suhanc már, közeledik az ötvenhez, van két felnőtt fia is, és erre azt próbálja beadni nekem, hogy őt elragadta a hév..."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!