Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen el lehet intézni egy abortuszt, szülők tudta nélkül?
Minek kellene 1 hétig bent feküdni?
Előtte nap bemész, kapsz tágítót, következő nap reggel műtét, aztán ha nincs gond, délután mehetsz haza.
Bár nem értem, miért kell egy ilyen dolgot eltitkolni. Ha nem a te hibád volt a dolog, akkor gondolom a szüleid is megértik. Ha meg felelőtlenül szexeltél, és ez lett az eredménye, akkor nem árt, ha kapsz egy kis fejmosást...
Már nem azért, de ha felelősségteljes ember lenne, most nem kéne abortuszra mennie.
Egyenként szakítják le a magzat ujjait, aztán végtagjait, majd a fejet, aztán kikaparják belőled, a nővér összeilleszti a darabokat, hogy megnézze, nem-e maradt benned valami, mert az súlyos gyulladást okozhat, és az összeillesztett magzatot megmutatják neked.
A suliban végig nézettek velünk 1 abortuszos videót a méhen belül. Hihetetlenül kegyetlen és megrázó. Mindenki sírt, volt, aki nem bírta és elment hányni. A videó után egész nap mindenki csak ült magába roskadva, a nagyarcok sem hülyültek már. Én napokig enni sem bírtam.
Az abortusz gyilkosság és a legszörnyűbb dolog, amit 1 nő művelhet.
Ha olyan felelőtlen voltál, vagy esetleg baleset történt, amiről nem tehetsz sem te, sem a párod, szüld meg a gyereket és add örökbe.
Altatásban h fájna...
Ne stresszeld a szerencsétlen pls. Ilyet is csak azok bírnak mondani, akik még nem voltak hasonló helyzetben. Hiába, kíbicnek semmi sem drága....
De ha egyszer így van, ha stresszes ha nem, ez az igazság..
Egyébként altatásban nyilván nem fáj, de az is megviselő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!