Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elkerülni az abortuszt van más módja is annak hogy elegyen távolítva a magzaz ha még csak 3-hetes?
Figyelt kérdés
az érdekelne konkrétan hogy van e valami mód vagy szisztéma arra hogy orvosi beavatkozással nélkü el lehessen venni a magzatot van rá valamilyen mód?2013. jún. 28. 02:03
1/11 anonim válasza:
Nincsen más mód !!!! Bármilyen otthoni próbálkozásba belehalhatsz, ne légy hülye !
4/11 anonim válasza:
Nincs semmilyen másik legális mód.
És ami meg nem az,azt felejtsd el,mert veszélyes.
5/11 A kérdező kommentje:
nem én vagyok terhes hanem az egyik barátnőm és neki akarnák segíteni
2013. jún. 28. 02:22
6/11 anonim válasza:
Vagyis egy bűncselekményben szeretnél segédkezni. Gratula.
7/11 anonim válasza:
Mindenképpen forduljatok orvoshoz, a barátnőd meg máskor gondolkodjon előtte.
Tudom-tudom, ilyenkor már könnyű pofázni...
9/11 anonim válasza:
Nincs más legális módja? Dehogynem. Ki kell ugrani az erkélyről. A saját életéről mindenki maga rendelkezhet. Jobb is, ha biztosan nem szaporodsz.
10/11 anonim válasza:
Ausztriában a terhességmegszakítást a kilencedik hétig tablettával végzik. De ott is orvosi felügyelet van, utána vérzés. Magyarországon az abortusz az egyetlen legális mód. A terhességi kort az utolsó menstruációtól számolják, nem az aktustól, ilyen téren egy 3 hetes embrió 5-6 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!