Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót csak nőgyógysszal lehet felíratni, vagy
hogyan lehet az orvoshoz menést elkerülni? Mert tévében
láttam vény nélkül kaphatot is?
Spermicid kúp, az kapható vény nélkül.
A többihez kell orvos, nem tudod elkerülni: hüvelygyűrű, méhszájsapka, spirál, injekció (méreg drága, nem csak úgy bemész és beszúrják, kevesen foglalkoznak vele), stb.
Ha elég nagylány vagy ahhoz, hogy szexelj, akkor legyél nagylány ahhoz is, hogy elmenj nőgyógyászhoz!!
Nem véletlen kell felkeresni.
2011. jún. 10. 19:06
kötelező a nőgyógyászati vizsgálat!
nem C-vitamint akarsz szedni,ez nem játék.
kell hozzá vérvétel,hogy egyáltalán szedheted-e,hogy melyik fajta a legjobb a szervezetednek meg ilyesmi.ezt csak nőgyógyász tudja megállapítani.
vény nélküli fogamzásgátló az óvszer,a spermicides krémek,kúpok(pharmatex,gondolom azt láttad a Tv-ben,de ez nagyon nem igazán megbízható).
van még a hüvelygyűrű,ami szintén hormontartalmú és nőgyógyász írja fel.
2011. jún. 10. 19:08
Először csak nőgyógyász írhatja fel. Majd kérsz tőle egy papírt, hogy mid szedsz és hogy 1 éven belül voltál rákszűrésen. Elviszed háziorvoshoz és felírja. Lényeg, hogy járjál évente rákszűrésre.
2011. jún. 10. 19:16
4/23 A kérdező kommentje:
köszi,de a rákszűrést kihagynám.Akkor maradok a guminál.De a rákszűrés nem kötelező,olyan hogy kötlező nincs,erre nem kötelezhetnek,ez csak ajánlott.De majd elfogok menni nőgyógyászhoz valamikor,nem mostanában,kicsit később.
5/23 A kérdező kommentje:
Egy olyan kérdésem lenne,az egyik barátnőm elment és ő nőgyógyásszal íratott fel fogamzásgátlót,de meg sem vizsgálata,csak megkérdezte szűz még,és az volt,meg még vérvételre se küldte,ez általános jelenség vagy az orvos nem volt körültekintő?
Kihagynád a rákszűrést? Pedig ha elmész nődokihoz az az első, hogy rákszűrést végez. Az a doki meg felelőtlen volt, egy normális doki rákszűrést végez és elküld laborba. És ha szedhet tablettát, akkor írja fel.
2011. jún. 11. 20:46
az az orvos egy felelőtlen ember volt.
tényleg nem játék sem a tabletta sem a vizsgálatok kihagyása.
rákszűrés,vérvétel nélkül nem fog felírni tablettát egy normális orvos,ha már nem vagy szűz.
2011. jún. 11. 20:54
8/23 A kérdező kommentje:
még szűz vagyok,de most még tuti nem fogok elmenni,nekem ahhoz idő kell.Csak szeretnék lefeküdni a barátommal.Mindegy maradok a guminál.
9/23 A kérdező kommentje:
Akkor nem íratok fel gyógyszert inkább,rákszűrés áh,elég durva,laborba meg gondolom vérvétel,meg vízelet minta kell talán.A vérvételtől is félek,a tűk,köpenyek,szagok kiborítanak.Akkor guminál maradunk.Sokat szurkáltak kiskoroba,nem tudom miért,de azóta fóbiáim vannak.
Szűzeknek csak indokolt esetben írják fel a tablettát. Csak azért nem akarod a rákszűrést mert szűz vagY?
2011. jún. 11. 21:23
Kapcsolódó kérdések: