Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót csak nőgyógyssz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót csak nőgyógysszal lehet felíratni, vagy hogyan lehet az orvoshoz menést elkerülni? Mert tévében láttam vény nélkül kaphatot is?

Figyelt kérdés
Gumin kívül mik vannak még védekezésként?
2011. jún. 10. 19:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem csak amiatt nem akarom,de bele is köthetnek ilyenbe,volt már ilyen mással,hallottam róla,szégyenlős is vagyok,és azért egy idegen kotorászon és egy idegen eszközt rakjon be,első hallásra elég fusztráló.
2011. jún. 11. 21:30
 12/23 anonim ***** válasza:
Pedig majd muszáj lesz elmenni, nőgyógyászati vizsgálatokat nem szabad elhanyagolni, főleg ha még szülni szeretnél :)
2011. jún. 11. 21:32
 13/23 A kérdező kommentje:
Azért gondolj bele aki még nem volt rákszűrésen és még nagyon szégyenlős is,hiába mondják orvos,akkor is,attól hogy orvos valaki még ugyanőgy rossz érzés levetkőzni,alul meg még rosszabb.Aztán kb tudjuk hogyan vizsgálnak és a puszta tényt a vizsgálatról is elég hogy ne akarjam.
2011. jún. 11. 21:32
 14/23 anonim ***** válasza:
22 vagyok és 17 éves korom óta járok nőgyógyászhoz ;) Tudom milyen nehéz először elmenni, de egyáltalán nem rossz.
2011. jún. 11. 21:34
 15/23 A kérdező kommentje:

Egyszer lel kell menni rá,de gyereket meg nem akarok a mai világban,meg nem is vagyok anya típus.Persze idővel biztos változik a véleményem.De mivel mi sem élünk épp jól,páron se,külön menni idővel se tudnák,az meg hogy valamelyikünk szüleinél egy szobában lakjunk gyerekkel és úgy nöljön fel,hogy mindig csak azt hallani nem,mert nem tudnák megadni semmit,mert a szeretet nem elég,igen is kell anyagi biztonság,azt nem szeretném.Én tudom amikor mindig nem van és ezt nem akarnám,tudom milyen rossz.Átlagos család vagyunk külsőre,lakás meg ilyenek tekintetébe.

Szerintem az is felelőtlen akinek semmilye sincs és őúgy van majd lesz valami és így vállal gyereket.

2011. jún. 11. 21:37
 16/23 anonim ***** válasza:

Bocs, de ha ennyire kiborít, hogy valaki előtt le kell vetkőznöd, be fog neked valamit oda dugni, undorodsz a szagoktól meg a vértől, hogy a p..ba fogod elveszteni a szüzességed???

XD

Ezen jót röhögtem.

2011. jún. 11. 21:38
 17/23 A kérdező kommentje:
Nekem a háziorvoshoz menni is rossz utálom levenni a melltartót,olyan rosszérzés ott lenni,fél pucéron,én a nagyon szégyenlős kategória vagyok,az meg hogy szétdobott lábakkal feküdjek más előtt az nagyon rossz lenne és még fel is tenne valami nagy,hosszú hideg fémet,ami még fáj is,meg feszül ahogy mondták.Ez elég rosszul hangzik.
2011. jún. 11. 21:40
 18/23 A kérdező kommentje:

köszi ,ezt megkaptam,azért más hogy a pároddal szerelmeskedni szeretnétek,nem sexelni,mert nagy a különbség,ami se nem hideg,se nem fém és az élvezetről is szól,a szerelemről,szeretetről és úgy akarja hogy nekem se fájon ha lehet és egy hideg fém eszközt,egy idegen tárgyat felhelyezni azért nagy a különbség.

Nekem az vicces hogy te egy lapon említed a szeretkezést amikor a párod rakja be és élvezed és azt hogy egy idegen ember,feldúg egy hideg fémet.ÉNekem a hideg fém biztos nem fog örömöt okozni,meg jó érzést:)

2011. jún. 11. 21:44
 19/23 A kérdező kommentje:
Meg azért a barátom,párom előtt levetkőzni,aki ugyanúgy levetkőzik és szeretkezni akarunk ezt hogyan tudtad az orvosi vizsgálattal összehozni?:)Bár elég vicces és meglepő lenne ha a doktorúr,vagy nő szintén egy száll semmibe vizsgálna:)
2011. jún. 11. 21:47
 20/23 anonim válasza:
neked nem nődoki kell hanem pszichológus...
2011. jún. 13. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!