Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kb. mennyi idő után lenne érdemes elkezdeni fogamzásgátlót szedni?
Barátommal a jövő héten leszünk együtt 2 hónapja. 2x feküdtünk még csak le egymással, szóval nagyon az elején vagyunk még. Kb. mikortól lenne érdemes már fog.gátlót szedni?
19/L
Kedves 13-as válaszoló!
Kedves reagáló!
Nem őrizgettem én semmit, megvártuk azt a pillanatot, amikor már nem volt közelebb, s annál szebb nincs:) Óvatosságra azért intek, mert pár barátnőm sajnos pofára esett ilyen 1-2 hónapok után, s nem örülnek neki mostanság, hogy nem adhatják annak, akit igazán szeretnek, szerintem ez cseppet sem elítélendő. Embere válogatja.
4- es valaszolo vagyok.
En 29 eves vagyok, es meg sosem szedtem. Maskepp vedekezek, ami persze lehet nalad nem ugyaugy valna be, raadasul ahol elek, itt barmikor lehet menni abortusztablettaert, szoval nincs nagy sztressz (mondjuk meg nem kellett).
Szedd ha muszaly, de legy tisztaba a mellekhatasokkal, mert a gyogyszer szedese nagyon sok problemaval jarhat.
Mondjuk en meg aszpirint sem szedek, es makk egeszseges vagyok. persz megertelek, de menj el az orvoshoz es kerdezz ra milyen lehetosegeid vannak meg. Miert vagnad tonkre az egeszseged ha nem muszaly? masok konnyen tanacsolgatjak, hogy szedd, mert nem roluk van szo..Vagy ok eppen nem felelosegteljesek a sajat egeszsegukkel szemben..
Mi is azt a pillanatot vártuk meg. És ez nálunk (mert a barátom is szűz volt) ekkor volt. Egy percig nem bántam meg, ha azt mondaná, hogy holnap vége, akkor sem. Iszonyat rosszul esne, ha vége lenne, de nem. Mert szeretem és jó volt úgy, ahogy történt. :) nem éreztem szükségesnek, hogy húzzuk. Lett volna már alkalmam mással lefeküdni, de nem tettem. Nem éreztem magam késznek rá. Szóval nem egy elkapkodott részeg döntés volt, de köszi az aggodalmat :)
Köszönöm a többiek válaszát, elgondolkodtat valóban, hogy kell-e gyógyszer. Csak tényleg a gumi iszonyat drága :S Meg mint említettem, nagyon ódzkodok a tabitól... Nekem nem nyerő,hogy ilyen mesterséges ciklust állítsanak be, meg mindenféle bogyót együnk.
nem használtam abortusztablettát. olvastam róla külföldi fórumokon. sokan olyan rosszul voltak, hogy utólag inkább a műtétet kérték volna.
nálunk nincs ilyen. úgy tudom, ausztriába jár át érte, akinek van rá pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!