Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalomnál milyen fogamzásgátlót érdemes használni?
gumi, extra safe
ha extra méret lesz nála saját
Első alkalommal gumi a legjobb. És a gumit azt a fiúnak illik venni.(legalábbis én így tudom) Azért is, mert te nem tudod milyen kell a pasinak, különböző méretek vannak ám és te még nem tudod mi lesz a csomagban.
Ha tartós kapcsolatod van akkor érdemes tabira váltani, ezt nőgyógyász vagy háziorvos írhatja fel. ( én sunyi módon mindig háziorvossal iratom :P)
Óvszert.
Jobb a pasinak megvenni. Főleg első alkalomra neki illik készülni, anélkül pedig ne engedd!
Jó az is, ha végszükség esetére a lánynál is van.
Komolyabb kapcsolatban pedig simán vehet mindkettő, esetleg megbeszélik, mikor ki vesz.
Én is szégyelltem megfele venni az elsőt, idegeskedtem, aztán bementem a gyógyszertárba, nem volt bent senki más, csak az eladó, kikértem, ideadta, kijöttem, és arra gondoltam, hogy huh, nem is volt olyan gáz. Előtte néhány hónapig csak ő vette. Azóta vettem már én is párszor, de jobban szeretem, ha a párom veszi meg.
19/L
Nem értem sokszor a szülőket. Miért olyan nehéz felvilágosítani a gyereket? Miért kell, hogy ez ennyire tabu legyen? Szegény nem felvilágosított gyerek majd esetleg eléjük áll, hogy anyu, apu, terhes vagyok, nem tudom, hogyan történt.
Mostmár neten elég jól tudsz a védekezésről tájékozódni, ha a szüleid nem világosítottak fel, vagy ha majd lesz egy komoly barátod, vele közösen is megbeszélhetitek.
A lényeg, hogy mindig védekezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!