Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szem fogamzásgátlót mikor érdemes bevenni?
Délben szeretném bevenni a tablettákat, de mi van ha az első levél megkezdése előtt este jön meg a menstruációm? Attól még bevehetem másnap délben vagy az már a következő napnak számít?
Nem szeretném este szedni mert félő, hogy elfelejtem.
Gondold végig. Biztos, hogy minden délben lesz rá alkalmad, hogy bevedd? Ok, ebédelni szokott az ember, de mondjuk suliban/munkában, mindenki előtt? Nem beszélve arról, hogy akkor folyamatosan magadnál kell hordanod, elveszhet stb.
Egyébként sztem ha este jön meg, a másnap déllel még jó vagy.
24 órán belül úgy vélem, aznap.
És szerintem is könnyebb, ha lefekvéshez kötöd pl.
Én este hatkor szedem mert többnyire addigra hazaérek és nincs is túl későn plusz a telón is van emlékeztető.
23N
9 kor. Ehhez szoktam hozzá, 7 túl kora lenne, mert akkor még teszek veszek, erre nagyjából elfáradok. Ha tudom, hogy buliba megyek, vagy valami, akkor meg előbb, mert reggel elfelejteném, meg ki tudja kinél alszok ( nem úgy értem, hogy milyen idegen pasinál kötök ki, hanem barát).
Plusz így ha elfelejtem bevenni este és reggel eszembe jut, akkor se csúszok ki 12 órából, mert 9 kor már tuti ébren vagyok, de 7 kor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!