Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kb. mennyi idő után lenne érdemes elkezdeni fogamzásgátlót szedni?
Barátommal a jövő héten leszünk együtt 2 hónapja. 2x feküdtünk még csak le egymással, szóval nagyon az elején vagyunk még. Kb. mikortól lenne érdemes már fog.gátlót szedni?
19/L
#1, #2
Komolyan kérdeztem. Azért, mert nem szeretném túl korán, mert még csak 2 hónapja se vagyunk együtt.
Köszi a választ. Én is úgy gondolom, de valahogy bennem van, hogy attól még nehogy terhes legyek. Tudom, hülyeség, de akkor is. Meg nem szeretném elkapkodni, mint említettem. Még sosen szedtem, csak most vesztettem el.
Őszinte leszek, nekem is vannak fenntartásaim vele szemben. De anya is mondta, hogy ha lefekszünk, akkor mindenképpen, mert az tutibb, mint az ezer éve a boltban álló gumik. Hát de én meg félek attól a sok hormontól, meg hogy összekuszálja a szervezetem, a hormonháztartásomat :S Meg hát tény, hogy olcsóbb lenne a guminál. Anya még nem tudja, hogy szexelünk, csak sejti szerintem, de kéne vele erről beszélnem. Mondta, hogy akkor elmegyünk íratni gyógyszert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!