Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek kb. mennyi idő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kb. mennyi idő után lenne érdemes elkezdeni fogamzásgátlót szedni?

Figyelt kérdés

Barátommal a jövő héten leszünk együtt 2 hónapja. 2x feküdtünk még csak le egymással, szóval nagyon az elején vagyunk még. Kb. mikortól lenne érdemes már fog.gátlót szedni?

19/L

2014. máj. 2. 23:07
1 2 3
 1/26 Mr. Truth ***** válasza:
19%
30 éves kor felett... Addig csak meghulyit...
2014. máj. 2. 23:10
 2/26 anonim ***** válasza:
jah, 30 felett meg már alapból hülye leszel
2014. máj. 2. 23:13
 3/26 anonim ***** válasza:
0%
igazából szerintem minél előbb...biztonságosabb
2014. máj. 2. 23:14
 4/26 anonim ***** válasza:
Erre en azt irnam, hogy inkabb sose szedj olyat!
2014. máj. 2. 23:18
 5/26 A kérdező kommentje:

#1, #2

Komolyan kérdeztem. Azért, mert nem szeretném túl korán, mert még csak 2 hónapja se vagyunk együtt.

Köszi a választ. Én is úgy gondolom, de valahogy bennem van, hogy attól még nehogy terhes legyek. Tudom, hülyeség, de akkor is. Meg nem szeretném elkapkodni, mint említettem. Még sosen szedtem, csak most vesztettem el.

2014. máj. 2. 23:19
 6/26 A kérdező kommentje:

Őszinte leszek, nekem is vannak fenntartásaim vele szemben. De anya is mondta, hogy ha lefekszünk, akkor mindenképpen, mert az tutibb, mint az ezer éve a boltban álló gumik. Hát de én meg félek attól a sok hormontól, meg hogy összekuszálja a szervezetem, a hormonháztartásomat :S Meg hát tény, hogy olcsóbb lenne a guminál. Anya még nem tudja, hogy szexelünk, csak sejti szerintem, de kéne vele erről beszélnem. Mondta, hogy akkor elmegyünk íratni gyógyszert...

2014. máj. 2. 23:23
 7/26 Mr. Truth ***** válasza:
Megnézed a gumi szaviidejét és kész... Az kevésbé boritja meg a hormonháztartásodat...
2014. máj. 2. 23:25
 8/26 A kérdező kommentje:
Nemmondoooooooood, rá nem jöttem volna, hogy meg kell nézni... :D még a barátom is tudja, pedig neki is én vagyok az első és fiatalabb is pár évvel nálam :'D de azért köszi :')
2014. máj. 2. 23:35
 9/26 anonim ***** válasza:
használhatsz spirált is vagy leát spermiciddel.
2014. máj. 2. 23:35
 10/26 A kérdező kommentje:
Spirál 19 évesen? Hallottam róla, de én furcsállom...
2014. máj. 2. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!