Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A barátom nem szeretné, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem szeretné, hogy fogamzásgátlót szedjek. Mit tegyek? [Folyt. Köv. ]

Figyelt kérdés
Én nem bízok az óvszerben, volt már rá pl, hogy kiszakadt. Szeretnék valami + védekezést tenni, de a gyógyszert nem szeretné a barátom. 5letek?
2009. dec. 25. 00:26
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :-) Kb 1 éve voltam nőgyógyásznál.

Szedtem 2 hónapig, de aztán abbahagytam, most 1 év után megint szedhetném, de azt olvastam itt más kérdéseknél, hogy nem célszerű így "szórakozni vele" hogy szedem pár hónapig aztán nem s megint.

2009. dec. 27. 16:54
 22/26 anonim ***** válasza:

Vannak krémek, kúpok és egyéb hormonmentes készítmények, amik szintén megakadályozzák a nem kívánt terhességet.. Ugyanúgy megbízható, mint a tabi, persze csak ha megfelelően használod :)

Én szedtem 9 hónapig fogamzásgátlót, nekem nem vált be. Csökkentett hormontartalmú volt, de ennek ellenére erősek voltak a mellékhatásai. Nem tudtam megszokni, kipattogtam tőle, hullott a hajam, bőgtem.. A ciklusom rendszeres volt, de mióta abbahagytam felborult minden. Kész káosz, soha többet nem szedek semmit, az fix. :)

2009. dec. 27. 17:44
 23/26 anonim ***** válasza:
eltelt 1 év. mostmár teljes nyugodtsággal szedheted. az a nem jó, ha vki 2 honapig szedi, aztan 5 honapig nem, aztan meg megint.
2009. dec. 27. 23:27
 24/26 anonim ***** válasza:

én mérlegelnék,ha nagyon félsz attól hogy meddő leszel tőle,(bár ilyet a dokim nem mondott,csak azt h a méhen kívüli terhesség esélylét csökkenti később nameg a petefészekrák kialakulásást és ciszták kialakulását)akkor a 2rossz közül döntsd el h melyik a jobb 1: úgy leszel meddő hogy szégyen szemre abortuszod által kikaparnak,vagy úgy hogy szedted rendesen és nem volt abortuszod,nem túrtak a méhedben a műtőasztalon. Amúgy édesanyám is szedett anno (most 50éves) akkor gondolhatjátok h 30éve milyen gyógyszerek lehettek!!és makk egészséges és 2egészséges babát a világra hozott,engem és a nővéremet 10év különbéggel!! (2 között is gyógyszer,mert nagyon vigyázott mindig is!)ám egy ismerősömnek nemrég volt abortusza akik gumit használtak a lány 18éves,még suliba jár. eltudod képzelni az idegállapotát? karikás szemek stb. MÉRLEGELJ,beszélj a nőgyógyásszal hogy ő mit tanácsol. (én lindynette 20at szedek 3éve, azóta kevesebb a menszeszes görcsöm,szebb a bőröm)

21L

2009. dec. 28. 12:49
 25/26 anonim ***** válasza:
Ez azért kicsit eltér a valóságtól. Mindenkinek abortusza lesz és meddő lesz, aki nem szed gyógyszert? Konkrétan választani kellene, hogy hogyan leszel meddő? Ne vicceljünk már...érdekes módon én sem szedek gyógyszert, nem is fogok, mégsem volt még soha abortuszom... és érdekes, teherbe sem estem.
2009. dec. 28. 14:05
 26/26 anonim ***** válasza:

kedves utolsó válaszoló! az előtted lévő a többiek válaszára válaszolt. talán ha elolvasnád a többit is,ők azt állítják hogy a fogátlótól meddő lesz. És akit próbáltál fikázni,pont azt írta h ő még erről NEM HALLOTT!! DE ha annyira fél a kérdező akkor válasszon hogyan lesz meddő.úgy h kikaparják,vagy ahogy a többiek állitják. Gyógyszerrel,kaparás,műtét stressz nélkül!!. Mi ebbe a bonyolult??pfff egyesek idejönnek oltogatni mert nincs jobb dolguk.te is lehetsz terhes ha mejd kiszakad a gumi!!! Nem kívánom senkinek...na mind1 ez az én ügyem nem offolok többet.

amúgy szerintem is szedhetnéd titokban. majd megnő a cicid tőle annyi tűnik fel a barátodnak :p ha majd lebuksz,megmondhatod h nagyon féltél,összeveszni vele nem akartál,de mindenesetre értékeld h mennyire félt téged!!

2009. dec. 28. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!