Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlot ha szedni szeretne majdnem 18 éves barátnöm akkor mik a teendök? Ez benne lenne a kartatékban is? Mert titokba lenne csinálva mert annya nemtudja hogy már nem vagyunk szüzek
a majdnem 18 éves bnőd, aki sztem csak majdnem 16, menjen el a nőgyógyászhoz és irasson fel egy tablettát. ennyi.
ezt egyébként a szülővel meg kéne beszélni, mert csak ő tud segíteni ha bármi baj van, csak rájuk számíthattok.
inkább védekezzenek, minthogy ne...
elmész a nőgyógyászhoz, az sztk-ba. fedezi a tb. vidd el a tajkártyádat, jelentkezz be a nőgyógyászatra. bemész, elmondod mit szeretnél. a doki megvisgál, elküld vizeletvizsgálatra. utána visszamész a leletekért, a doki pedig felirja neked megfelelő gyógyszert sé elmondja a tudnivalókat azzal kapcsolatban.
első vagyok. bocsi a lehordásért. szóval szerintem egy 18 éves nőnek kéne olyan kapcsolatban lennie az anyjával hogy az ilyeneket megbeszéljék, és támogassa a lányát. az én anyukám 16 éves koromban elvitt a nőgyógyászhoz, mi mindent megbeszéltünk hogy szeretnék a párommal együtt lenni, és beleegyezett, inkább elvitt minthogy baj legyen.
pl ha a doki nem jó gyógyszert ír föl és bármi mellékhatása lesz, amitől a barátnőd rosszul érzi majd magát, vagy esetleg teherbeesik, akkor csak a szüleire számíthat ilyen esetben. a kapcsolatotokat is titkoljátok? szerintem nem normális hogy 18 évesen titkolja, hogy már nem szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!