Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan győzzem meg a páromat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg a páromat a védekezésről?

Figyelt kérdés
Két gyerekünk van, én egyellőre nem szeretnék többet ezért hurkot akarok magamnak föltetetni. Párom erről hallani sem akar, azt mondta nem ad rá pénzt. Én is dolgozom, de a pénzt ő kezeli. Mit tegyek?
2014. ápr. 26. 12:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ha otthagynám akkor a gyerekeimet nem láthatnám többet. Nem adná őket ide. A másik! Ha nem adnám oda a fizetésem akkor meg is verne.
2014. ápr. 26. 12:30
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
Kamu.
2014. ápr. 26. 12:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

neked nem spirál kéne, hanem egy hatalmas nagy fejbeverés, hogy észhez térj.

Bár, ha mellette vagy, úgy gondolom, neked ez az élet pontosan megfelel. CSak akkor ne sírj, mert sajnos te választottad ezt az életet, benne azzal, hogy ő parancsol.

Én nem élnék így, de ha neked megfelel...

2014. ápr. 26. 12:35
 14/21 anonim ***** válasza:
90%

Jajj, hát nagyon egyszerű!

Fogod a cuccod, összecsomagolsz, és vagy hazaköltözöl a szüleidhez, vagy bérelsz egy szobát, vagy többet kivesztek egy lakást, és otthagyod a pi.csába.

A jövedelmedből te meg tudsz élni, fogamzásgátlás se kell, ő meg egy darabig ellesz a gyerekkel.

Szépen beadod a válókeresetet.

A gyerekeket neked ítélik, ő perkálja a gyerektartást, te meg szépen a saját lábadra állsz.

Feltéve, ha nem szeretnéd állati sorban leélni az életed, mert akkor tedd szépen szét a lábad, és sorra potyogtasd a kölyköket, mint valamit elletős tehén, aztán boldog mosollyal nyugtázd, ha tíz év múlva lelép egy fiatal pi.nával, téged kidob a hat gyerekkel együtt, egy fillér gyerektartást nem fizet, te meg eltarthatod a gyerekeid úgy, ahogy tudod. Mert ennek meg ez lesz a vége.

2014. ápr. 26. 12:46
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
talán nem kellett volna aláfeküdni úgy, hogy közben ő tart el, nem gondolod?
2014. ápr. 26. 12:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Előbb magadat kellene rászánnod arra, hogy kinyisd végre a szemed és kezdj tisztában lenni a jogaiddal!
2014. ápr. 26. 12:53
 17/21 anonim ***** válasza:

Szép kis házasság.

Az enyem is ilyen volt. 15 ev alatt jutottam oda h mertem kilépni belöle

2014. ápr. 26. 12:54
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem baszol vele ennyi.
2014. ápr. 26. 13:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Két gyerek után derül ki valakiről, hogy zsarnok? Ez elég furcsa. Ehhez nem a gyakori kérdések kell, hanem pszichológus és ügyvéd.
2014. ápr. 26. 16:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Sehogy! Ha eddig jó kislány voltál és tűrted a sz@rságait, akkor most miért akarod abbahagyni?
2014. ápr. 26. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!