Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel sokat veszekszünk mostanában. Van egy gyerekünk, én kis korkülönbséggel szeretném a következőt, ő még várna. Hogyan győzzem meg?
Figyelt kérdés
Tisztában vagyok a hátrányokkal, de az előnyökkel is. Tudom, hogy az első fél-1 év gázos lesz neki is, de a nagy része úgyis rám szakad majd. Később pedig kifizetődik a dolog.2013. szept. 27. 18:24
1/9 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy mivel győzd meg. Ő is feltehetné a kérdést, hogy ő mivel győzzön meg téged. Téged mivel lehetne meggyőzni? Semmivel, igaz? És oké, hogy rád hárul a nagyobb része, de őt is érinti 100 %-osan. Gondolom, neki sem mindegy, hogy ha hazamegy, akor relatíve nyugi van, vagy 2 sírós gyerek...
2/9 anonim válasza:
Egyszer esel ki a meloból, egyszer nönek fel, közel lesz egymáshoz a beszoktatás a kezdeti beteges időszak mikor meló helyet a beteg gyerekkel kel otthon ülni.
3/9 anonim válasza:
Hogyan terveztétek eredetileg?
4/9 anonim válasza:
Ahha aztán ha meglesz a kicsi, akkor meg jössz nyüszíteni, hogy a galád férjed semmit nem segít, feszült és üvölt veled és a gyerekekkel, mit tegyél...
És látod, már veszekedtek rajta, pedig még meg sincs a második!
eléggé egyoldalúnak tűnik nekem ez, te akarsz, hát lesz is, bármi áron!
Inkább kompromisszumot, köztes megoldást válasszatok,ahol azért a párodnak is lehetne beleszólása! Még véletlenül se próbáld meggyőzni, mert nem lesz jó vége!
5/9 anonim válasza:
Bocsánat az offért, de nem te vagy ez a kérdező?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
6/9 anonim válasza:
sehogy ha veszekedtek inkabb koncentralj a kapcsolatotokra es foglalkozz a ferjeddel.
7/9 anonim válasza:
Milyen az anyagi helyzetetek? Te is dolgozol, vagy csak ő?
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Én most nem dolgozok, gyed-en vagyok. Többek között ezért is szeretném minél előbb a másodikat, hogy vele is azt kapjak, ne csak gyest.
2013. szept. 29. 09:58
9/9 anonim válasza:
Szerintem sehogy ne győzd meg. Ez nagyon fontos kérdés, az ilyet nem szabad egymásra erőltetni. Azt kérd tőle, hogy pontosítsa, hogy mikor szeretné a következőt. Ha mondjuk azt mondja 4 év múlva, te azt mondod hogy egy év múlva, akkor közelítsétek össze a két dátumot és vállaljatok gyereket 2,5 év múlva. Ő is enged, te is engedsz, mindenki happy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!