Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe estem az exemtől?
Akkor még együtt voltunk és kiszakadt a gumi,kivette.Majd annyit vettem észre a következő ms-ben hogy visszateszi lök kettőt és elélvez.
Már kb 8napja késik. Tudom,hogy ilyen korán nincsenek még tünetek ,de az elmúlt két hétben hatalmas étvágyam van,szinte soha nem lakom jól.Tegnap vacsora után(pedig akkor pont nem ettem sokat) egy órán keresztül olyan hányingerem volt,hogy legszívesebben hánytattam volna magam.
A barátom aki már ex, egyszer csak elhagyott se szó se beszéd,amúgy több éves kapcsolat volt...szóval nem tudom mi lesz,ha tényleg terhes vagyok mit tegyek? Amúgy fel e veszi nekem a telefont,mondjuk már nem is keresem,elég szemét módon hagyott el...mit tegyek?
Te tényleg 20 éves vagy?
Bocs de komolyan mondom h ennél többre számítok egy 20 évestől.
Nem akarok álszent lenni, tény, hogy sokszor a legjobb megoldás az abortusz. De azért 1-2 gondolat:
"szerinted egy gyereknek jó lenne az,ha apa nélkül nőne fel?"
Még minidg jobb apa nélkül felnőni, mint egy "biohulladék-tárolóban" magzatként megölve végezni. Hidd el, ismerek nem egy olyan embert, aki csonka családban nőtt fel. Egyikük se mondta azt, hogy de jó lett volna, ha meg sem születik, és hogy jobb lett volna, ha kikaparják.
"úgy,hogy az anyja nem szeretné,mert folyton arra a valakire gondolna aki ilyen féreg volt vele?"
Az a kicsi ugyanolyan részben a te gyereked is. Sőt, nem akarok provokatív lenni, de attól a férfitól van, akit szerettél olyannyira, hogy a péniszét magadba engedted. Önként. 2 évig nem féregnek tartottad, hanem a párodnak, akkor a gyerekét miért tartanád féregnek?
Ha meg nem akartad volna megtartani, miért nem vettél 72 órás tabit?
hát ha valóban a terhesség miatt nem jön meg,akkor is én most maximum 3hetes lehetnék. orvoshoz fogok elmenni,mert bármi is van,egyik sem jó. a tesztben pedig nem igazán bízok,sok sztorit hallottam már,hogy nem valami biztonságos.
72 órásat azért nem vettem,mert nem hittem,hogy ez lesz belőle. persze volt a fejembe egy kis félelem,de ugye mint írtam korábban nagyon kevés esélyét láttam és tényleg nagyon kevés esélye is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!