Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy teherbe estem?
Kezdjük ott, hogy nincs menstruációd tablettaszedés alatt, csak megvonásos vérzésed.
A lényeg, hogy az első héten kihagytál egy szemet. Ilyenkor az azt megelőző héten történt aktusból, illetve a kihagyást követő 1 héten történt aktusból is lehet gyerek.
Százalékos esélyt nem lehet mondani, mivel nem látunk beléd, nem tudjuk, hogy hogyan reagált a szervezeted a kihagyásra, bekövetkezett-e a hormonszintcsökkenés miatt ovuláció.
Két hét múlva tesztelj! Mást nem tehetsz.
Várj már! A placebót hagytad ki, vagy a rendeset?
A placebó csak azért van, hogy ne felejtsd el bevenni időben a következő levél első tablettáját!
Rendeset.
Mivel nekem késve állt be a menstruációm. Ezért amikor a placebo tablettáim közül a 4.-et vagyis az utolsót beszedem, akkor jön még csak meg. A barátommal a rákövetkező napra feküdtem le, tehát akkor amikor az első normál tablettát be szedtem. Ez péntek. Következő vasárnap felejtettem el, és másnap hétfőn korán pótoltam.
Értem.
Jó hogy pótoltad, de necces, hogy időben történt-e és elég volt-e ahhoz, hogy ne essen le a hormonszint.
Továbbra is igaz az első kommentem, tesztelj két hét múlva!
(És légyszíves felejtsd el a menstruáció szót! Neked nincs. A tabletta nem állítja be a menstruációt, mivel kikapcsolja a természetes ciklust és helyette művi vérzést hoz létre. Azért vérzel, mert leállsz a hatóanyag-tartalmú tablettákkal a szünet erejéig!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!